Twee zoenende vrouwen is altijd mooi

Dat geeft altijd een hoop ophef: 2 zoenende (hetero)vrouwen. Madonna & Britney Spears of Jennifer Aniston & Courtney Cox: allemaal goed voor veel hysterie.

Nu ook in Nederland: Nicolette Kluijver probeert zondag in het BNN-programma ‘Spuiten en Slikken’ verschillende zoentechnieken uit met de lesbische dj Promiss…………….Ook¬†worden er zoentips gegeven en nieuwe¬†technieken doorgenomen. ‘Spuiten en Slikken’ staat zondag in het teken van Koninginnedag. Met Promiss en dj Brian S., die beiden platen draaien op 30 april, praat presentator Filemon Wesselink over seks en drugs.

Lees ook:Naakte vrouwen zonder hoofd bij Filemon Wesselink in De Volkskrant
Lees ook:Irene Moors is niet vies van sperma
Lees ook:Victoria Koblenko is niet zo kinderachtig: ze trekt haar slipje uit voor de camera’s van BNN!
Lees ook:Pornogami en ‘Verantwoord Vreemdgaan’ om de zomer mee door te komen
Lees ook:Dinsdag is het weer Hoerendag

1 Reacties // Reageer

One thought on “Twee zoenende vrouwen is altijd mooi

  1. Jan Hamer

    De aanblik van twee zoenende vrouwen kan zeer sensueel zijn hoor. Ik heb jaren een dergelijke foto als bureaublad op mijn pc gehad. Ik keek er elke dag weer met plezier naar. Maar inmiddels heb ik opgroeiende kleinkinderen en heb ik het er maar afgehaald.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>