Playboy is jarig: 25 jaar in Nederland

Playboy bestaat dit jaar 25 jaar in Nederland: en de eerste BN-er die in de Nederlandse Playboy stond was… Jerney Kaagman van Idols! Niet te geloven toch? Anyway 25 jaar Playboy in Nederland is een mooie aanleiding om eens flink uit te pakken………

Want de verkoopcijfers zijn nogal gedaald in de afgelopen tijd. Dat komt vooral door internet: jonge mannen (en vrouwen?) van nu kopen geen blaadjes meer, maar willen op internet kijken. In editie 6 van 2008, het jubileumnummer, wordt deze geschiedenis in zijn volle glorie
herdacht.

Playboy is in Amerika meer geweest dan alleen een blad, volgens een bericht in NRC. “Het gedachtengoed van Playboy is tijdloos. Het is een bepaald soort mannelijkheid: genieten van het leven, vrijheid en liberalisme,” zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk.

Lees ook:Pamela Anderson (48) in allerlaatste Amerikaanse naakte PLAYBOY
Lees ook:Beertje van Beers gestrikt voor jubileum-PLAYBOY
Lees ook:Exemplaar Playboy nu meer waard dan aandeel Playboy
Lees ook:Tatjana SimiƧ nog 1x naakt
Lees ook:Mai-Lan: Playmate van het jaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Playboy is jarig: 25 jaar in Nederland

 1. RENZO

  de eerste playmate op de eerste uitgave van playboy was een ander. eva of zo. Stond deze week in de volkskrant.
  Kaagman is wel de eerste BN-er naakt in de ned. playboy. Never mind

    /   Reply  / 
 2. jakobien

  thanks, heb het aangepast.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>