Première Sex and the City film: foto’s en vibo

Ik ben het totaal niet eens met mijn collega’s van Celebs.blog. Ik vind de jurken van de sterren uit de leukste serie van de wereld ‘Sex and the City’, juist enig.

Een andere leuke gadget is de Mr. Big-vibrator! Die is vernoemd naar hoofdrolspeler Chris Noth en gemaakt om het 10-jarig bestaan van de Rabbit-vibrator te vieren.

De Rabbit speelde een rol in de serie: vooral Charlotte was verliefd op de roze genotstriller. Geinig. En lekker nog wat geld verdienen voor de fabrikant van die dingen natuurlijk.

Ze droegen allemaal mooie creaties op de première in Londen van de langverwachtte film van de serie. Dat rood van Kim Catrall (Samantha), die prachtige bijzondere groene jurk van Sarah Jessica Parker (Carrie): echt prachtig. De film komt binnenkort ook in New York City uit en daarna eindelijk, eindelijk in Nederland!

Lees ook:Sex And The City lingerie!
Lees ook:Sexfilm and the City: de trailer is uit
Lees ook:Lijstje rijkste porno-sterren ter wereld. Kent u ze?
Lees ook:Sex And The City-seks: meeste vrouwen vrijen als Charlotte
Lees ook:Belle de Jour geeft zich bloot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>