Kom ‘ns wat vaker klaar

Ja u leest het goed: kom eens wat vaker klaar!

Daar wordt u namelijk gelukkiger van.

Dat heeft een rondvraag van de firma Durex maar weer eens bevestigd………….

Voor 7 op de 10 Nederlanders vormt een orgasme het toppunt van geluk. Ook is een climax de beste manier om zich emotioneel en fysiek beter te voelen.

58% van degenen die af en toe klaarkomen, zijn tevreden met het emotionele aspect van hun relatie. 8 op 10 voelt zelfs een uiterst diepe verbondenheid met de partner. Anders is het voor hen die zelden tot een climax komen: slechts 29% is tevreden over hun relatie.

Niet alle dames hebben het genot. Slechts 16% bereikt ‘altijd’ een hoogtepunt, 23% ‘bijna altijd’. 1 op de 3 is ‘echt tevreden’ over de intensiteit van de climax. Vaker bereiken vrouwen ook een orgasme door masturbatie dan door een vrijpartij.

Tijd speelt daarbij een belangrijke rol. Wie gemiddeld 7 minuten langer aan het voorspel en 5 minuten extra aan de vrijpartij besteedt, vergroot de kans om ‘bijna altijd’ klaar te komen. Ook de intensiteit neemt zo toe. Hoe beter haar orgasme, hoe gelukkiger de vrouw.

Lees ook:Gouden orgasme-trio voor vrouwen: zoenen, vaginale stimulatie en orale seks
Lees ook:De orgasmekloof: vrouwen komen bij onenightstands veel minder vaak klaar dan mannen
Lees ook:Merk jij of haar orgasme echt is of gefaked?
Lees ook:Vrouwen verklappen: het gemiddelde nummertje duurt 10 à 14 minuten
Lees ook:Heren: wees toch blij dat je vrouw haar orgasme faket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>