Scarlett Johansson reageert voor het eerst op haar uitgelekte naaktfoto’s

Sexting kan ontzettend spannend zijn. Zomaar voor de lol of als voorspel.

Maar alles wat niet voor de ogen van de wereld bestemd is, moet je zo snel mogelijk wissen van je smartphone of beveiligen op je computer.

Echter: zodra die laatste aan een netwerk hangt, is je content ook weer niet veilig.

Mensen die bekend zijn, moeten uiteraard nog 6x zo goed uitkijken als gewone stervelingen. Zo zijn er van filmster Scarlett Johansson recent naaktfoto’s uitgelekt, die in haar mobiele telefoon waren opgeslagen. Hackers sloegen hun slag………

De 26-jarige actrice reageert voor het eerst openlijk op deze pijnlijke kwestie.

Tijdens een interview op CNN stelt de interviewer van dienst de onbenullige vraag waarom ze het belangrijk vindt dat haar privacy beschermd wordt. “Ik vind de vraag overbodig’, antwoordt Scarlett terecht. “Wie wil er niet dat zijn privacy beschermd wordt?”

“Het is niet omdat je een acteur bent, dat je geen recht hebt op privacy. Het voelt zo fout als dat wordt geschonden.”

Scarlett Johansson verklaarde eerder al dat ze de naaktfoto’s zelf had genomen met haar mobiele telefoon. Toen die gehackt werd, vonden de beelden snel hun weg op het internet. De Amerikaanse overheid zou de daders reeds op het spoor zijn.

Het gaat om een criminele bende die naaktfoto’s en/of -filmpjes van nog meer dan 50 andere vrouwelijke Hollywood-sterren gestolen zou hebben. Andere slachtoffers zijn waarschijnlijk o.a. actrices Jessica Alba, Vanessa Hudgens, Selena Gomez en Miley Cyrus, evenals zangeres Christina Aguilera.

Lees ook:Scarlett Johansson vindt seksscènes bevrijdend
Lees ook:Al heet je Moszkowicz: voor je het weet liggen je naaktfoto’s op straat
Lees ook:Tentoonstelling met gehackte naaktfoto’s van sterren
Lees ook:Een kwart van de huidige 30′sters heeft ook lesbische seks
Lees ook:Verstuur geen naaktfoto’s via internet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>