‘Echt meisje’ Britt Dekker wil in de Playboy

Britt Dekker, beroemd en/of berucht geworden door haar deelname aan het programma ‘Echte meisjes in de jungle’ heeft te kenne gegeven haar broek te willen laten zakken.

Ze heeft openlijk gesolliciteerd voor de middenpagina’s van Playboy………

Eerder vertelde de platina blondine geen trek te hebben. Toen een van haar volgers op Twitter liet weten dat het ‘f*cking vet’ zou zijn wanneer Britt bloot zou poserenn, reageerde Britt met: “F*cking Niet Vet…”

Nu is ze van gedachten veranderd. “Het lijkt me wel leuk om mooie foto’s voor later te hebben”, zegt Britt in tijdschrift Grazia. “Ik vind het wel doodeng om daar in mijn nakie te staan. Zo van, badjas uit en ‘tataaa’. Dan moet ik eerst op dieet. Mezelf gewoon 2 weken uithongeren. En dan zorgen dat ik niet doorsla, want bij mij is het altijd alles of niets.”

Een paar maanden geleden liet hoofdredacteur Playboy: Jan Heemskerk al eens vallen wel interesse in het ‘Echte Meisje’ te hebben. “Britt is net meerderjarig en ziet ze er ook niet niet bepaald verkeerd uit”, liet hij weten.

Lees ook:‘Vet leuke’ Britt Dekker naakt in Kerst-Playboy
Lees ook:Gewoon meisje Britt Dekker is een verademing in de Playboy
Lees ook:Britt Dekker over uitgelekte Playboyfoto’s
Lees ook:Sylvie v/d Vaart doet haar vader en u de Playboy niet aan
Lees ook:Naakte Victoria Koblenko geen onbeschreven blaadje

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Echt meisje’ Britt Dekker wil in de Playboy

  1. Pingback: ‘Vet leuke’ Britt Dekker naakt in Kerst-Playboy | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>