‘Vet leuke’ Britt Dekker naakt in Kerst-Playboy

F*cking Vet Britt Dekker heeft overeenstemming bereikt met de hoofdredacteur van de Playboy.

In de nacht van zondag op maandag was ze te gast in het radioprogramma ‘Echte Jannen’, dat wordt medegepresenteerd door Jan van Heemskerk.

“Misschien moet ik het toch maar doen dan”, zei Britt…………

“Ik ben wel een beetje ‘flabbergasted’, het zweet loopt me over de rug”, liet de 19-jarige weten nadat ze haar toezegging had gedaan.¬†Britt is waarschijnlijk playmate in het november- of kerstnummer.

De blondine gaat niet extra haar best doen voor een strak lijf. “Ik heb helemaal geen zin om ervoor te gaan afvallen”, vertelt ze in RTL Boulevard. “Ze vragen je om hoe je bent.”

Over de locatie van de fotoshoot heeft Britt al nagedacht.¬†”Madagaskar lijkt me heel vet, daar heb je een vette jungle en ik ben natuurlijk een junglemeisje. IJsland lijkt me ook leuk, maar daar is het wel heel koud.”

Britt Dekker werd bekend dankzij haar deelname aan ‘Take Me Out’ en ‘Echte Meisjes in de Jungle’. In de RTL-programma’s deed ze vaak niet al te snuggere uitspraken. Het maakte haar echter enorm populair, wat zelfs resulteerde in een eigen single: ‘F*cking Vet’.

Lees ook:‘Echt meisje’ Britt Dekker wil in de Playboy
Lees ook:Gewoon meisje Britt Dekker is een verademing in de Playboy
Lees ook:Britt Dekker over uitgelekte Playboyfoto’s
Lees ook:Staatssecretaris Sander Dekker bij seksdokter Corrie
Lees ook:Hoe kaal moet jouw poes zijn?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>