Britt Dekker over uitgelekte Playboyfoto’s

Speelt ze het of is ze het? Zo vraagt iedereen zich af bij professioneel ‘dom blondje’ Britt Dekker.

De door Playboy’s hoofdredacteur himself geronselde 19-jarige reageert op het nieuws dat haar nog te publiceren blootrepo is uitgelekt.

“Die uitgelekte foto’s voelen echt kut, beetje als de overgang, de menopauze: je bent bang dat ‘t eraan komt, maar hoopt dat ‘t bij jou niet komt………”

Britt moet gewoon huilen van het uitlekken van de foto’s op fansite brittdekker.nl, die vanwege de vele bezoekers vrijwel onbereikbaar is. Britt: “Ik vind dit zo erg. Dit was mijn grootste angst”, laat ze weten via Twitter.

De realityster ging 3 weken geleden op Lanzarote uit de kleren voor het mannenblad en zu de Nederlandse kerstverrassing worden. Ze heeft geen idee hoe het kan dat de foto’s nu op de keien liggen. ”

Ze gingen van de fotograaf met een harde schijf naar Playboy. Ik snap dit gewoon niet”, meldt ze. ”Ze hadden gezegd dat het dit keer niet zou gebeuren.” Ook de naaktfoto’s van Amanda Krabbé lekten eerder al uit namelijk.

Hoofredacteur Jan Heemskerk: ”Ik baal hier van. Je weet inmiddels hoe ik hier over denk. Het is hartverscheurend dat dit gebeurt.” De juridische afdeling van Sanoma Media, de uitgever van het blad, beraadt zich op juridische stappen tegen de partijen die de foto’s publiceren.

Lees ook:‘Echt meisje’ Britt Dekker wil in de Playboy
Lees ook:Gewoon meisje Britt Dekker is een verademing in de Playboy
Lees ook:Vreemde fetish: seks met een octopus
Lees ook:‘Vet leuke’ Britt Dekker naakt in Kerst-Playboy
Lees ook:Blootblad Playboy wordt aangekleed

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Britt Dekker over uitgelekte Playboyfoto’s

  1. Pingback: Geen Stijl heeft Playboy-foto’s van Christina Curry | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>