Naakte Stacey Rookhuizen incl. schaamhaargrappen nu in de schappen

De playmate van de decembermaand in de Nederlandse PLAYBOY is Stacey Rookhuizen.

Deze dame die haar sporen al jong verdiend heeft in de muziekbusiness geeft in eensurrealistische omgeving zichzelf bloot voor het kerstnummer…….

Hoofdredacteur Jan Heemskerk licht toe: ”Dat werkt heel vervreemdend maar het eindresultaat is buitengewoon waanzinnig.” Hij vindt de fotoserie vreemd, herkenbaar en sexy. ”Je hoeft niet bang te zijn dat je hier niet geil van wordt.”

Debuterend naaktmodel Stacey Rookhuizen hoefde niet per se naar een tropisch eiland. ”En dan onder een palmboom interessant gaan liggen kijken in de zon, met mijn hele lichaam onder het zand? Nee, ik wilde iets doen dat afwijkt.”

De presentatrice van Project Catwalk deed de fotoshoot in een studio, haar contouren werden in foto’s gemonteerd die een fotograaf in New York schoot.

De opnames bevielen Rookhuizen wel. ”Van A tot Z een feestje. Ik zou het liefst morgen weer gaan. We hebben hard gelachen tijdens de shoot, vooral om de schaamhaargrappen. Wat op de foto’s te zien is, is meer dan ik doorgaans heb staan. Dit was een wens van Playboy.” En wat dan die schaamhaargrappen zijn? Ik heb het Chanel logo laten graveren, maar dat heeft de Playboy niet gehaald.”

Een cactus, een strijkplank, een lantaarnpaal: ze kreeg de meest vreselijke verwensingen en vergelijkingen ‘over zich heen’ sinds bekend werd dat Stacey naakt zou gaan. ”Ik hou niet van strijken. De kritiek doet me niets, ik hoop alleen dat het blad als een tiet verkoopt.”

Het kerstnummer van Playboy met Stacey Rookhuizen als kers op de taart ligt vanaf vandaag in de winkels.

Lees ook:Stacey Rookhuizen beschouwt haar Playboy-repo als ‘kunst voor een rukblaadje’
Lees ook:Stacey Rookhuizen twittert haar penis-broek alvast
Lees ook:Stacey Rookhuizen is Playsboy’s kerstkado
Lees ook:Playboybaas Jan van Heemskerk wil pil tegen seksjeuk
Lees ook:Heeft Stacey Rookhuizen een vagina-piercing?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Naakte Stacey Rookhuizen incl. schaamhaargrappen nu in de schappen

 1. s.crew

  Ah de meiskes zijn ‘t noorden kwijt, ze verwarren opportunisme met zelfbeschikking en “sterk” zijn. Als je werkelijk zo sterk bent, waarom dan in een blaadje voor rukkers gaan staan? Uitdagen? Provoceren? Nee, gewoon opportunisme en op ‘n makkelijke manier “roem” vergaren, vooral zèlf niets hoeven doen, dat is ‘t belangrijkste. Domme mutsen…..

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Heeft Stacey Rookhuizen een vagina-piercing? | Seks

 3. jojo

  Sterke vrouwen, daar viel stacey naar mijn idee altijd onder. Tot IK dit nieuws vernam. Vind het zonde….en zeker niet sterk!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>