Magazine GOEDELE zwaait af met lingerienummer

In het 40ste en laatste nummer van haar magazine blikt Goedele Liekens terug op het mooiste dat ze in die 3 jaar brachten.

Maar wat het meest in het oog springt, is de glamoureuze luxelingerie……..

“This is the end, my friend. Om het rouwproces van u, beste lezer, wat te verzachten, en onszelf nog één keer gigantisch te amuseren, maakten we een ‘best of’. Alle mooiste, grappigste, meest ontroerende en intense momenten uit Goedele voor u verzameld”, schrijft het redactieteam.

Het allerlaatste Goedele Magazine werd een extra dikke feesteditie en die vroeg om een gewaagde cover. Geen betere reden voor Goedele zelf om in lingerie te poseren, samen met Vive la Fête-zangeres Els Pynoo en filmdiva Marie Vinck.

De keuze voor de sexy setjes viel op het Belgische lingeriemerk PrimaDonna, dat al sinds 1865 vrouwen met een grotere cupmaat lingerie biedt die én mooi én comfortabel is.

Sanoma Magazines besliste vorige maand om de publicatie van het magazine stop te zetten. De afzwaai-editie ligt daarom nu in de winkel en telt 364 pagina’s.

Lees ook:Einde voor Magazine Goedele
Lees ook:Kinky vrouwen in Londense ondergrondse laten monden openvallen
Lees ook:Vrouwen gaan voor rode lingerie, mannen voor zwarte
Lees ook:Nieuw gat in de markt: lingerie, gedragen door een escort-lady
Lees ook:Sex And The City lingerie!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Magazine GOEDELE zwaait af met lingerienummer

  1. Pingback: Goedele schrijft voor starters op de seksmarkt | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>