Panorama onderzoekt clichés over mannen en seks

Panorama onderzoekt de clichés over mannen en seks. Willen mannen nou echt zoveel vaker seks dan vrouwen? En gaan ze ‘allemaal’ vreemd?

Kortom: wat vinden mannen nu echt van seks!? De conclusie?

Lang niet alle cliche’s blijken te kloppen…

Volgens het onderzoek willen mannen helemaal niet zo vaak als vrouwen denken. Ook blijken vrouwen helemaal niet veel minder zin in seks te hebben dan mannen.

Bijna een derde van de ondervraagde mannen heeft een partner die ook meerdere keren per week zin heeft in seks en 7% prijst zich gelukkig met een vrouw die elke dag wel wil! De gemiddelde seksfrequentie van de man ligt op drie keer per week.

Uit het onderzoek blijkt ook dat mannen vrouwen vaker in sexy lingerie willen zien. 38% van de mannen wil graag dat zijn vriendin hem verleidt met een sexy setje, terwijl slechts 17% een partner heeft die dat ook regelmatig doet.

Het onderzoek onthult ook dat mannen houden van porno kijken, seksspeeltjes, orale seks, soloseks, trioseks en vreemdgaan.

Tot slot onthult Panorama met wie mannen het liefst een avontuurtje hebben. Namelijk: Maxima en Doutzen Kroes! Degelijker krijg je ze niet…

Lees ook:Heren, het mag van de vrouwen allemaal wel wat ruiger bij de seks!
Lees ook:De lust daalt als de liefde toeneemt
Lees ook:Bij mannen gaat het om de praat, bij vrouwen om de daad
Lees ook:Vrouwen laten zich vaker testen op geslachtsziektes dan mannen
Lees ook:Vrouwen overwegen SM en anale seks vooral omdat hun partner dat wil

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>