Vijftig Tinten Grijs Kijk & Doe-boek voor de eigen slaapkamer

Het is uiteraard prima dat iedereen die daar zin in heeft dit soort boeken kan lezen, tegelijkertijd roept het wel de vraag op hoe het staat met onze seksuele ontwikkeling.

Als je ‘Vijftig Tinten Grijs’ nodig hebt om je seksleven te reanimeren staat het er in je relatie niet best voor…….

Aldus psychiater Bram Bakker afgelopen maandag in zijn column voor de Volkskrant.

Dat is natuurlijk EEN oordeel van EEN psychiater. Feit is dat veel vrouwen wel degelijk een zwengel aan hun seksleven geven na het lezen van het boek over de SM-relatie van Anastacia Steele en haar dominante minnaar Christian Grey.

Zoals Bram Bakker wel terecht opmerkt is het feit dat deze man zoveel tijd en energie in haar steekt een belangrijk leerpuntje voor de mannen.

Als je nog meer wil leren over BDSM of hoe je kinky kunt vrijen (en daar hoeven echt geen katrollen voor in het slaapkamerplafond) is er nu ‘Vijftig Tinten Genot’, sekstips die je innerlijke godin bevrijden, een boek voor alle lezeressen van Fifty Shades Of Grey die deze fictie tot hun realiteit willen maken.

Nieuwsgierig naar bondage, discipline, sadisme en masochisme? Wees niet bevreesd! Je hebt geen rode kamer van pijn nodig, alleen je eigen vertrouwde slaapkamer. Het boek gaat op een luchtige manier in op 30 technieken van BDSM. Het staat vol tips, trucjes, plezier en advies van een expert.

Marisa Bennett is een erotisch schrijfster met een kinky kant. Ze woont met haar man in Eden Prairie, Minnesota, waar ze goed weet hoe ze warm moet blijven tijdens de lange koude winters.

Prijs: €14,95, verschijningsdatum: 12 november 2012. Nog effe boodschappen doen….

Lees ook:In Nederland zijn minstens 50.000 mensen met een pornoprobleem
Lees ook:Willen we het weten? BN’ers over hun seksleven in ‘I love vijftig tinten grijs’
Lees ook:ADV: ‘Vijftig tinten grijs’, nu met de seksspeeltjes.
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ voor maagden
Lees ook:‘De innerlijke godin’ is opvolger van ‘Vijftig tinten grijs’-serie en is een doe het zelf-boek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>