Tatjana neemt afscheid met een naaktrepo in de Kerst Playboy

Vorige maand liet Neerlands sekssymbool nummero uno Tatjana Simiç weten dat ze met pensioen gaat. Althans: qua naaktheid.

Maar Taat wil wel gepast afscheid nmen.

Dus verschijnt ze nog 1x in haar geboortepakje in het grootste mannenblad van Nederland…….

Met Kerst is Tatjana Simiç de cover van de kersteditie van PLAYBOY.

Op dit moment werkt ze aan een tv-programma ‘Op Zoek naar de Nieuwe Tatjana’. ” Ze noemt het haar ‘toekomstplan’. “Daarna wil ik de kroon doorgeven of hoe je het wil noemen. Alles wat ik gedaan heb doorgeven aan nieuwe prachtige jonge meisjes en dan stop ik ermee. Op mijn 50ste.”

Maar eerst dus het definitieve afscheid. ”Ik heb lang nagedacht voordat ik ‘ja’ zei tegen Playboy. Met deze allerlaatste fotoshoot wil ik afscheid nemen van mijn carrière als sexy model. Het Kerstnummer van Playboy wordt de kroon op mijn werk en is een ode aan de vrouw. Jullie zijn natuurlijk niet van mij af, maar zo sexy als dit gaan jullie mij niet meer zien.”

De bijlage zal een levensgrote uitklap-poster (1.56 m) zijn voor al die mannen die niet zonder haar willen of kunnen!

Lees ook:Tatjana met penisoen; wie wordt Neerlands nieuwe seksbom?
Lees ook:Tatjana Simiç nog 1x naakt
Lees ook:Kerstbunny Tatjana Simiç wil helemaal niet met pensioen
Lees ook:Tatjana onthult haar laatste blootsessie
Lees ook:Tatjana’s sexappeal zit em niet in haar borsten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tatjana neemt afscheid met een naaktrepo in de Kerst Playboy

  1. ken

    niks bijzonders want in roemenie ,oekraine en polen lopen honderduizenden tatjanas rond die echt veel mooier ,heter en knapper zijn dus niet overdrijven hier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>