Willen we het weten? BN’ers over hun seksleven in ‘I love vijftig tinten grijs’

November staat bij Net5 in het teken van ‘Vijftig tinten grijs’. In ‘I Love Vijftig Tinten Grijs komen de niet te vermijden BN’ers aan het woord.

Onder andere Lange Frans en zijn vrouw Danielle, Jan Heemskerk, Veronica van Hoogdalem, Jeroen Nieuwenhuizen, Marijke Helwegen en Pauline Wingelaar geven een kijkje in hun slaapkamer……

Ook krijgen ze pittige passages uit het populaire boek voor hun kiezen.

Psychiater Bram Bakker was niet onder de indruk. In het boek ontwikkelen de twee een seksuele relatie waarin Ana steeds meer onder druk komt te staan. “Eigenlijk is het boek slecht vertaald en slecht geschreven. Het valt allemaal een beetje tegen. Dat dat iedereen denkt dat het een fantastisch boek is, komt door een uitstekende marketingcampagne.”

Bakker vindt het porno voor vrouwen, porna dus. “Vrouwen worden opgewonden door verhalen, mannen door beeld. Als dit boek op het kussen van je partner ligt is dat niet echt een reden om blij te zijn. Zij is toch ook niet enthousiast als jij je met een of ander blaadje terugtrekt op het toilet?”, zegt hij in onderstaand interview met EO’s ‘Moraalridders’.

‘I Love Vijftig Tinten Grijs’ op de zaterdagen van november om 22.20 uur bij Net 5.

Lees ook:Net 5 bombardeert november tot Vijftig tinten grijs – maand
Lees ook:Nederland krijgt rode oortjes van de voorbind-dildo van Lange Frans zijn vrouw
Lees ook:Literaire porna verkoopt als een tiet!
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’ voor maagden
Lees ook:Goedele: ‘Vijftig tinten grijs is verbeelding van kleffe vrouwenfantasie’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>