Tatjana vindt naakt in de Playboy staan eigenlijk niks voor oudere vrouwen

Patricia Paay fikste het 3 jaar terug: als 60-jarige naakt in de Playboy.

Hoe veel of hoe weinig geholpen door photoshop en goede belichters zullen we nooit weten. Hoeft ook niet. De meningen waren destijds zeer verdeeld.

Nederlands bekendste pin-up,Tatjana Simiç, meldde gisteravond bij de onthulling van ‘haar’ kerstnummer dat zij het eigenlijk ook niks voor rijpere vrouwen vindt…

Zij staat als bijna 50 jarige met een nietje in haar navel, terwijl het blad voornamelijk jongere vrouwen heeft. “En dat hoort ook zo”, zegt Tatjana.

Ze voelt dan ook niet de noodzaak om een lans te breken om meer oudere vrouwen naakt te krijgen. “Ik denk niet dat dat het blad daarvoor is”, vertelt ze aan NU.nl.

“Playmates zijn altijd jonge meisjes. Ik ben geen playmate, maar een celebrity en dat is het verschil dat ik wel naakt kan verschijnen. Bij wijze van spreken kan Sophia Loren er ook in. Maar playmates moeten meisjes zijn die voor het eerst naakt willen.”

Lees ook:Tatjana Simiç nog 1x naakt
Lees ook:Tatjana onthult haar laatste blootsessie
Lees ook:Platte beurzen, volle borsten
Lees ook:Kerstbunny Tatjana Simiç wil helemaal niet met pensioen
Lees ook:De navel is een kleine vagina

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>