‘Penisbreuken, klauwhamer in vagina: mannen en vrouwen zijn net zo gek!’

Al enige weken berichtten we u hier bij seks.blog over de serie ‘Sex sent me tot the E.R.’, waarin wekelijks een andere casus wordt behandeld.

Eerste Hulp bij Seksongelukken is natuurlijk gênant voor de patiënt(en) in kwestie en voer voor spannende verhalen onder de koffie bij artsen.

“Vooral penisringen zijn een probleem…..”

Aldus dokter Jordan Moskoff uit de serie tegen ABCNews.com.

“Die krijgen mannen er vaak niet meer af. Maar ook komt ook erg vaak voor dat vreemde voorwerpen naar binnen worden gebracht. Patiënten zeggen dan uit schaamte dat ze ergens op zijn gevallen”, aldus de dokter.

Seksongelukken die langskomen in de serie zijn een rockzanger die een beroerte kreeg tijdens de seks, een man wiens penis brak tijdens een triootje en een vrouw bij wie haar orgasme bleef duren en duren.

Moskoff behandelde ook een man van wie zijn edele delen er bijna af waren gesneden door zijn partner die een intiem sms’je van zijn maîtresse had gelezen. De man was niet direct naar het ziekenhuis gegaan, maar naar zijn vriendin om te kijken of alles nog werkte, zegt Moskoff. “Mensen zijn gek.”

Dokter Moskoff zou wel ‘een miljoen verhalen’ kunnen delen van alle incidenten die hij heeft meegemaakt tijdens zijn 14-jarige carrière. “Het gebeurt vaker dan je denkt”, vertelt hij tegen ABCNews.com.

“De meeste mensen proberen het zelf op te lossen en dan wordt het alleen maar erger. Van het een komt het ander. Mensen doen veel domme dingen.”

En het zijn niet alleen maar mannen, zegt hij. “Vrouwen zijn net zo gek.” Zo kreeg hij een keer een 77-jarige vrouw op de behandeltafel met een klauwhamer in haar vagina. “Het oude dametje was met het openbaar vervoer naar het ziekenhuis gekomen.”

Lees ook:200 kg wegende mannelijk maagd knalt sekspartner het ziekenhuis in bij eerste keer
Lees ook:Barry Atsma met de billen bloot als u dat wilt
Lees ook:Sex And The City lingerie!
Lees ook:Man zit 2 dagen met zijn snikkel in ijzeren buis vast
Lees ook:Vagina-versieringen zorgen voor bloederige toestanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>