Het cervicaal orgasme en ander vormen van verlichte seks

De gedachte aan volmaakte en probleemloze seks is heel aantrekkelijk. Zeker als je daarmee ook de oneindige liefde in jezelf en de ander aanboort.

Maar de realiteit is dat we ons eerst moeten bevrijden van de verkramping die zich met de jaren in ons lichaam en onze emoties heeft opgebouwd……..

Aldus schrijft mijn collega Saskia Bogaart van spiritualiteit.blog naar aanleiding van de verschijning van het ‘Handboek voor Verlichte Seks’ van tantraleraar David Deida

Met de ademhaling kun je seksuele energie ontvangen en vrijmaken. Door dat heel bewust te doen kun je erotische gevoelens sterk beïnvloeden.

Deida leert hoe je de seksuele energie door het lichaam kunt laten stromen. Omhoog langs je wervelkolom en omlaag langs de voorkant van het lichaam, zoals de natuur het bedoeld heeft. Het is de basis voor verlichte seks.

Ook worden meer expliciete handelingen beschreven. Zoals het masseren van clitoris en de G-spot om geblokkeerde energie en emoties los te maken.

En hij beschrijft het bereiken van een cervicaal orgasme (van de baarmoederhals), voor sommige vrouwen een haast religieuze openbaring.

Dit handboek van tantraleraar David Deida is een opwindende cursus spiritueel en seksueel ontwaken. Zijn prikkelende boodschap luidt: verlichting en goddelijke seks zijn uitstekend met elkaar te verenigen.

Het bestaat uit 4 delen: de werking van seksuele energie, verdieping van het orgasme, uitbreiding van de seksuele staalkaart en praktische oefeningen.

Voor iedere minnaar, man of vrouw, homo of hetero, die zijn of haar liefdesrelatie naar een hoger plan wil tillen.

Lees ook:Tantra-seks: spiritueel klaarkomen met je ‘innerlijke fluit’
Lees ook:Tijd voor het vallei-orgasme
Lees ook:Vrouwelijke orgasmes wereldwijd in beeld gebracht
Lees ook:Het vallei-orgasme: als je denkt dat de pot met seks op is
Lees ook:Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>