Voor mannen is ‘alle dagen seks’ moeilijker dan voor vrouwen

‘Alle dagen seks’, het tv-programma met Arie Boomsma waarin 4 stellen elke dag de liefde moeten bedrijven, leidt tot verbazingwekkende resultaten.

“De meeste mannen kregen het zwaar na één week’,

Aldus medewerkend seksuologe Kaat Bollen in Het Belang van Limburg.

Al op dag 2 van het experiment gaf 1 koppel er de brui aan. “Totaal onverwacht. En wat ons nog meer verbaasde: het was de man die het niet meer zag zitten. Op commando SEKS hebben, dat lag hem niet”, vertelt Bollen.

De man bleek niet de enige te zijn die moeite had met ‘alle dagen seks’. De seksuologe vertelt dat de meeste mannen het na 1 week moeilijk kregen, hoewel ze bij aanvang van het experiment dachten dat het ‘een koud kunstje’ zou worden.

Dat is niet zo vreemd, aangezien vrouwen een lager libido hebben en het dus meer gewend zijn om zichzelf zin te doen krijgen in seks. Al kampte niet iedereen met dit probleem. Het oudste deelnemende paar, beiden 40′ers deed het naar verluidt fantastisch.

De kandidaten hielden Kaat Bollen op de hoogte van hun avonturen via videodagboeken en sms’jes en zij ging kregen halverwege het experiment op bezoek.

Opvallend was dat de paren hun seksleven een lager rapportcijfer gaven dan voor de aanvang van het experiment.

“De kwantiteit lag veel hoger, maar de kwaliteit was er danig op achteruit gegaan. Dat was natuurlijk niet de bedoeling en dus heb ik hen tips gegeven om de tweede helft beter door te komen”, aldus Bollen.

De seksuologe gaat ervan uit dat het seksleven van de deelnemers niet spectaculair verbeterd zal zijn, maar hoopt wel op een intensere relatie ‘omdat ze elkaar nu beter begrijpen, meer tijd met elkaar hebben doorgebracht, letterlijk intiemer zijn geweest, meer moesten communiceren’.

Illustratie boven: Nanne Meulendijks.

Lees ook:Kaat Bollen assisteert Arie Boomsma bij ‘Alle Dagen Seks’
Lees ook:Wie wil er ‘Alle dagen seks’ met Arie Boomsma & Kaat Bollen?
Lees ook:Kaat Bollen en haar ‘Boek der Lusten’
Lees ook:Porna-film van seksuologe Kaat Bollen, speciaal voor Valentijn
Lees ook:Friese mannen en Overijsselse vrouwen zijn het dikst bedeeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>