Nederlanders hebben geen uitbundiger seks dan Vlamingen

Vanaf morgen is er op RTL’s ‘Sex Academy’ te zien, gepresenteerd door de Nederlandse Nicolette Kluijver en de Vlaamse Goedele Liekens.

De 51-jarige seksuologe is razend druk. Ze maakt tv-programma’s in Nederland en Engeland; in Duitsland en Servië en binnenkort ook in de VS verkoopt ze haar boeken.

Liekens had het idee dat Nederlanders uitbundiger seks hadden, dan haar landgenoten in België. Maar dat idee heeft ze bij moeten stellen, vertelt ze vandaag in het AD.

“Ik dacht vroeger, die Nederlanders zijn geweldig hip en open. Maar dat blijkt maar iets te zijn van het wereldje rond de Amsterdamse grachtengordel, van schrijvers, tv-makers, journalisten die denken dat iedereen hetzelfde denkt als zij, maar dat is natuurlijk niet zo. De zwartekousenkerk, die de haan opsluit op de dag des Heren zodat die zeker niet op de kippen zou gaan zitten, heeft ook nog zijn invloed. Als er een overheidsspotje, zoals onlangs, zegt: ‘Praat met je kind over seks voor porno dat doet,’ dan worden ook behoorlijk wat Nederlanders daar toch nog wat ongemakkelijk van.”

‘Sex Academy’ met Goedele Liekens en Nicolette Kluijver, vanavond om 21.35 uur op RTL 5.

Lees ook:Dat we weten: het seksleven van Nicolette Kluijver is best aardig
Lees ook:RTL’s Sex Academy gaat volgende week open
Lees ook:Goedele Liekens & Nicolette Kluijver geven Neerlands seksleven een oppepper
Lees ook:Zeg jij eens wat je het aller…lekkerste vindt bij de seks
Lees ook:Moeder aller MILF’s en cougars gaat vandaag spuiten en slikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>