Hoe ziet het seksleven van 30′ers eruit?

Het Zuidelijk Toneel gaat onderzoeken hoe het liefdesleven van 30′ers er in Nederland voorstaat.

Dat moet een Landkaart van de Liefde opleveren die op Valentijnsdag (14 februari) wordt gepubliceerd.

Dit alles maakt onderdeel uit van de voorstelling ‘Romeo & Julia’, de klassieker van Shakespeare die voor Het Zuidelijk Toneel wordt geregisseerd door de Bossche stadskunstenaar Lucas de Man.

Hij wil te weten komen hoe zijn eigen generatie, de 20′ers en de 30′ers van nu, denkt over liefde en seksualiteit en vraag zich af of de grenzeloze vrijheid positieve effecten heeft of juist zorgt voor keuzestress.

Voor het onderzoek wil Het Zuidelijk Toneel zoveel mogelijk mensen interviewen. Het gezelschap werkt samen met omroep BNN, datingsite Parship, de Avans Hogeschool en een onderzoeksbureau.

BNN wil de resultaten van het onderzoek gebruiken in het televisieprogramma ‘Spuiten en Slikken’. Op hun site kun je ook meedoen aan het onderzoek.

Doe jij mee? Dan ben je op woensdag 14 januari 2015 om 20:00 van harte welkom in TAQA Theater De Vest in. Word lid van de ‘Club van 30’ en help mee de voorstelling te realiseren.

Liefde en erotiek zijn voor Lucas de Man vaker terugkerende thema’s. Eerder maakte hij al de serie ‘Bejaarden en Begeerte’, bijzondere theatervoorstellingen waarin hij met 65-plussers praatte over liefde en seksualiteit.

Lees ook:Almere heeft de meeste overspeligen en in Leiden hebben ze de lekkerste seks
Lees ook:Bejaarden & Begeerte: nog lang niet uitgeraasd!
Lees ook:Nederland heeft met tepel Anniek Pheifer z’n eigen ‘nipplegate’
Lees ook:Twee zoenende vrouwen is altijd mooi
Lees ook:Moeder aller MILF’s en cougars gaat vandaag spuiten en slikken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>