Kaat Bollen en haar ‘Boek der Lusten’

Kaat Bollen is na Goedele Liekens de 2e Vlaamse seksdeskundige die ook in Nederland doorbreekt.

Ze was het laatste jaar op TV o.a. te zien bij het veelbesproken ‘Alle Dagen Seks’.

Ze werkt als zelfstandig seksuologe, is consulente voor Pabo en tv-programma’s en werd bekend als auteur met ‘Het schaamhaarboek‘, ‘Het borstenboek‘ en ‘Met drie in bed‘.

Nu publiceert Kaat Bollen het ‘Boek der Lusten’…….

Daarin ontrafelt ze de essentie en het belang van passie in ons leven. Ze leert ons hoe we zowel in ons persoonlijk leven als in de slaapkamer meer pit kunnen brengen.

Met jaren praktijkervaring op de teller en de vele verhalen van haar patiënten in haar oren weet Kaat Bollen als geen ander waar het in je seksleven stroef kan lopen.

In dit ‘Boek der Lusten’ neemt ze je bij de hand en gaat terug naar de essentie van gelukkig zijn: de lust in het leven. Alles hangt aan elkaar vast.

Wie zichzelf graag ziet, is in staat haar partner graag te zien, staat ongeremd en gulzig in het leven en kan uiteindelijk haar seksualiteit voluit beleven.

Gebaseerd op de grondige kennis van Kaat, zowel op seksueel als op psychologisch gebied, pakt Boek der Lusten het gebrek aan passie in je leven aan. Via kleine oefeningen, verhalen uit de praktijk en concrete info naar het summum van genot en lust.

Lees ook:(Bollens) Borsten blijven een wonderlijk fenomeen
Lees ook:Kaat Bollen assisteert Arie Boomsma bij ‘Alle Dagen Seks’
Lees ook:Voor nog meer pret: met drie in bed!
Lees ook:Porna-film van seksuologe Kaat Bollen, speciaal voor Valentijn
Lees ook:Vlaanderen grossiert in mediagenieke seksuologes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>