Deze maand nieuw SM-boek van schrijfster ‘Vijftig tinten grijs’

Het was het boek waar iedereen in 2013 over sprak en dit voorjaar was er het eerste deel van de film: ‘Fifty Shades Of Grey’.

Maar schrijfster E.l. James is niet alleen maar achterover gaan zitten om te genieten van haar miljoenen.

Ze maakte vandaag op Instagram bekend dat ze deze maand een nieuw exemplaar uitbrengt.

En daarin zal hoofdpersonage Christian Grey zijn kant van het sm-verhaal doen…

Van de 3 eerdere boeken werden wereldwijd meer dan 125 miljoen exemplaren verkocht. Vooral onder vrouwen bleek de sm-relatie tussen een verlegen studente en een zakenman een hit.

Vanuit het standpunt van Ana Steele komt u te weten hoe ze almaar meer meegesleurd wordt in de seksuele fantasie├źn van Grey.

Nu krijgt de lezer dus een kijkje in het hoofd van de man.

“Christian is een ingewikkeld karakter”, aldus James over haar nieuwe boek. “En lezers zijn altijd al gefascineerd geweest door zijn lusten en drijfveren en zijn moeizame verleden. Zoals iedereen die ooit een relatie heeft gehad weet, heeft elk verhaal twee kanten. Ik vond het heerlijk om het boek te schrijven en me in de leefwereld van Christian en Ana te begeven.”

Het nieuwe boek krijgt de titel ‘Grey: Fifty Shades of Grey as Told By Christian’ en ligt vanaf 18 juni in de boekhandel. Het is nog onbekend hoe de Nederlandse vertaling gaat heten en wanneer die uitkomt.

De uitgever laat de lezers alvast warm lopen voor het vervolg. “Zijn wereld is netjes, gedisciplineerd en leeg – tot het moment dat Anastasia Steele zijn kantoor binnen komt vallen. Wat is het in haar dat hem aangrijpt? Waarom kan hij haar niet vergeten? Hij wordt meegesleurd in een emotionele storm die hij niet kan begrijpen en niet kan weerstaan.”

Lees ook:‘De innerlijke godin’ is opvolger van ‘Vijftig tinten grijs’-serie en is een doe het zelf-boek
Lees ook:Kim Basinger speelt kinky ex in deel 2 van ‘Fifty Shades Of Grey’
Lees ook:‘Vijftig tinten grijs’-moe? Trailer speelfilm scoort als een tiet!
Lees ook:Minder seks in het vervolg van schrijfster ‘Vijftig tinten grijs’
Lees ook:Erotische mega-bestseller: ‘Fifty Shades Of Grey’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>