Naakte gigolo met groots apparaat op veler verzoek vanavond in herhaling op TV

RTL 5 herhaalt vanavond op veler verzoek een aflevering van de naakte datingshow ‘Adam Zkt Eva’ met daarin de groot geschapen Maarten Smit (30) als kandidaat.

Voor Maarten is het gratis promotie: hij heeft de show van Nicolette Kluijver namelijk gebruikt als opstapje voor zijn gigolocarrière.

Dat meldt mediacourant.nl.

Volgens Smit is het merendeel van zijn cliëntes onzeker.

“Haar man heeft erectieproblemen bijvoorbeeld en zo’n vrouw denkt dan dat het door haar komt. Dan is er geen beter medicijn dan een aantrekkelijke, jonge man die jou wil beminnen en die wel die erectie krijgt”, vertelt hij in het Noordhollands Dagblad.

Smit doet het alleen met aantrekkelijke vrouwen.

“Dat zie je ook bij vrouwelijke prostituees op De Wallen: de mooiste prostituee heeft bijna geen klandizie. Omdat die mannen zelf ook niet altijd moeders mooiste zijn, en ze zich ongemakkelijk zouden voelen als ze naar bed gaan met een te mooie vrouw. Bij mij is dat niet anders. Er staan goeie foto’s op mijn site, dus de vrouwen weten wat ze kunnen verwachten.”

Eenmaal ging het mis, vertelt Smit. “Ik had een afspraak met 2. Eén was denk ik onder druk van haar vriendin mee maar was niet, zeg maar, van mijn niveau. Toen lukte het me niet.”

Smit à €200 euro per uur, is vanavond om 22.00 uur te aanschouwen in de heruitzending van ‘Adam Zkt Eva’ op RTL 5.

Lees ook:Grootgeschapen kandidaat uit RTL’s blootshow is nu gigolo
Lees ook:Lekkerste studente van NL lijkt op Jan Smit?
Lees ook:Moeder aller MILF’s en cougars gaat vandaag spuiten en slikken
Lees ook:Schrijfster Susan Smit in erotische film
Lees ook:Shia LaBeouf vertelt over zijn kleine penis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>