Ook mannen kunnen aan het meervoudig orgasme

96% (!) van de Nederlandse vrouwen vindt dat haar partner wel wat sekstraining kan gebruiken.

Meer dan de helft vindt zelfs dat de zorgverzekeraar dit zou moeten vergoeden.

De vrouwen denken daar niet alleen een betere sekspartner aan over te houden, maar ook een gezondere en een eentje die los is van seksuele problemen, zoals pornoverslaving en impotentie…….

Zo blijkt uit een enquête onder 10.778 vrouwen tussen de 35 en 75 jaar via de website vallei-orgasme.nl.

In de oude cultuur van China en Zuid-Amerika was seksuele training normaal volgens Marleen Janssen en Jos Goossens, initiatiefnemers van het onderzoek en auteurs van het boek ‘Alleen voor Mannen’. Hierin geven ze taoïstische liefdesgeheimen uit Azië prijs. Waaronder het meervoudig orgasme voor mannen. “Dit is een nieuw orgasme in de Westerse cultuur”, aldus Goossens. “Dat leidt tot liefdevolle seksualiteit, een betere gezondheid en meer energie.”

Seksuele voorlichting op Nederlandse scholen is ontoereikend volgens de auteurs. “Laten zien hoe je een condoom over een banaan trekt is onvoldoende. Jongeren hebben meer baat bij open gesprekken over hoe je seksualiteit kan ontwikkelen. Maar ook over grenzen stellen, zelfbeminning en seksueel trauma. Deze openheid is hard nodig, want onze seksuele cultuur is er de laatste jaren niet beschaafder op geworden.“

Westerse mannen zijn volgens Goossens en Janssen overigens geen slechtere bedpartners dan Chinezen of Zuid-Amerikanen. De oude seksuele wijsheden zijn ook in hun huidige cultuur in de vergetelheid geraakt. Speciaal voor hun boek interviewden de auteurs taotrainer Reinoud Eleveld, specialist in seksuele kungfu.

Het boek ‘Alleen voor Mannen’ is de schatkaart voor hem naar: meer en betere seks, een rijker orgasme, meerdere orgasmes kort achter elkaar, een mogelijke oplossing voor seksuele stoornissen, volop energie bij alles wat hij onderneemt, het lekkerste recept tegen moeheid en burn-out, 100% mannelijkheid.

Van Marleen Janssen verscheen eerder ‘Alleen voor vrouwen’ over het vallei-orgasme. Steeds meer vrouwen beheersen de technieken, mannen mogen natuurlijk niet achterblijven. Vergeet machine-matig zwoegen, zeg hallo tegen de nieuwe sensuele man.

Lees ook:Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes
Lees ook:LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme
Lees ook:Kunnen mannen ook een vallei-orgasme krijgen?
Lees ook:Vrouwen van nu willen klaarkomen met een vallei-orgasme
Lees ook:Mathilde Santing is ambassadrice van het vallei-orgasme

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>