Pamela Anderson (48) in allerlaatste Amerikaanse naakte PLAYBOY

Dat wat kenners al langer, maar liefhebbers niet wilden, werd enige maanden geleden aangekondigd: de Amerikaanse, originele, PLAYBOY gaat niet verder als blootlag.

Na dit jaar is het over en uit. Maar niemand minder dan Pamela Anderson komt met haar beruchte Pammies de laatse blote editie opfleuren…….

“Last One”, schrijft het blad bij de cover van het blad waar Pamela Anderson (48) in volle glorie te zien is. “Het is officieel: Pamela is terug voor haar 15e Playboy-shoot”, vervolgt het blad.

Ook staat er voor de lezers een interview in met Pamela. Dat werd afgenomen door James Franco. Aan Entertainment Tonight laat Anderson weten dat ze haar 2 zoons eerst om toestemming heeft gevraagd voordat ze instemde met de foto’s.

“Mam, je moet dit doen”, zei haar 19-jarige zoon Brandon. “We zijn nu ouder en we schamen ons niet meer voor je”, aldus Anderson die de woorden van haar zoon herhaalde.

De Amerikaanse Playboy, opgericht door Hugh Hefner in 1953, liet begin oktober weten dat het vanaf 2016 stopt met het publiceren van foto’s van volledig naakte vrouwen. Dit zou door het internet achterhaald zijn geworden.

Lees ook:Pamela Anderson klassiek naakt op Anita Ekberg-wijze
Lees ook:Pamela Anderson ziet niet alleen de pluspunten van haar naaktcarrière
Lees ook:Pamela Anderson doet ook met kort haar naaktsite crashen
Lees ook:Pamela Anderson gaat alleen nog naakt voor dieren (en u mag meekijken)
Lees ook:Playboy veilt Marilyn Monroe, Pamela Anderson en Brigitte Bardot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>