Herdruk ‘The Happy Hooker’ en ‘Supersex’ van Xaviera Hollander

Eind vorig jaar deed ‘The Happy Hooker’ (onder deze naam werd ze in de jaren ’70 wereldberoemd) reeds kond van het verschijnen van ‘Supersex’, waarin de oure rot (met respect) haar ervaringen deelt.

Want Xaviera Hollander is wel de bestverkochte Nederlandse schrijfster aller tijden. Internationaal is ze beroemder dan Mata Hari en Carice van Houten bij elkaar en dat alles dankzij 1 boek, waar wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht zijn: over haar ervaringen als dure callgirl in New York.

Hollander raakte al op jonge leeftijd geobsedeerd door seks, maar ze bleef lang maagd omdat haar moeder zei dat je pas seks mag hebben na het huwelijk. “Ik was als jonge meid gewoon een horny chick, maar toen ik de smaak eenmaal te pakken had, stuurde mijn moeder me naar de kinderpsychiater. Ik was geen nymfomaan, die kunnen niet klaarkomen, maar wel een seksmaniak“, vertelt ze in een interview met REVU.

Daarom brengt Hollander ook dit boek op de markt. Jonge mensen van nu weten volgens haar te weinig van gewoon echt lekkere seks. Daarbij neemt ze geen blad voor de mond en dat is wel zo prettig. Tegen vrouwen zegt ze: “Je moet wel een man hebben die roept: ‘I wanna fuck you, baby!’ Iemand die een beetje geile taal durft uit te slaan. Dat hoort bij het spel.”

Tegenwoordig heeft ze naar eigen zeggen nog heel af en toe seks, maar niet meer in 1000 verschillende standjes. Ze rookt nog steeds niet, drinkt geen alcohol en eet niet ongezond, hoewel ze denkt er over 10 jaar niet meer te zijn. De 72-jarige is niet alleen gefascineerd door seks, maar ook door de dood. Vooral door zelfmoord. “Ik heb geloof ik wel 6x in mijn leven zelfmoord proberen te plegen. Al van heel jongs af aan.”

Deze week worden de 2 titels tegelijk aangeboden: het nieuwe ‘Supersex’ dus en een heruitgave van Xaviera’s inmiddels cultklassieker ‘The Happy Hooker’.

Lees ook:Xaviera Hollander trekt met Supersex ook langs de theaters
Lees ook:Happy Hooker: ‘Ik was een atypische hoer, ik kwam klaar met mijn klanten’
Lees ook:Happy hooker Xaviera Holander kan het nog
Lees ook:Zwarte mannen hebben wel degelijk een grotere penis!
Lees ook:Op orgasme-cursus bij Xaviera

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>