De spannendste BDSM-fetishen van ‘t moment!

Tegenwoordig kijken we nergens meer van op, toch? In een wereld waarin alles bereikbaar is met een paar klikken en iedereen de meest bizarre, grappige en idiote dingen met elkaar deelt, zijn we steeds minder onder de indruk van wat we om ons heen zien.  Bijzondere verlangens en fantasieën in de slaapkamer worden ook steeds vaker uitgesproken. De tijd van schaamte is voorbij! Daarom zetten wij de meest opvallende fetishen voor je op een rij. Waar raak jij van onder de indruk?

ELECTRO SEX

Wanneer je lichaam tot het uiterste gedreven wordt, kan dat voor heerlijke sensaties zorgen.  Het lichaam maakt endorfine aan wat pijn onderdrukkend en extra stimulerend kan werken wanneer je weer op datzelfde plekje wordt aangeraakt. Elke aanraking wordt intenser! De nieuwste generatie sex toys maakt hier handig gebruik van. We hebben het hier over elektro sex, ook wel estim genoemd. Door middel van elektrische (pijn)prikkels kan het lichaam heerlijk gestimuleerd worden. De stroomstootjes stimuleren de spieren en zenuwen en maken deze nog gevoeliger. Vaak met een ongekend orgasme als gevolg.

ANIMAL PLAY

bdsm1

Wel eens een baasje zijn sub zien uitlaten? Of een dame compleet uitgedost met hoofdtuig en ball gag? Het kan zo maar zijn dat je dit steeds vaker op straat gaat tegen gaat komen! We noemen dit animal- of pet play.  Bij dit rollenspel neemt tenminste één deelnemer de rol van dier op zich. Voor de sub kan pet play een vlucht uit de werkelijkheid bieden. Ook kan het dienen als een speciale vorm van vernedering. Dit hangt helemaal af van wat de onderdaan en dominant uit de ervaring willen halen. Die verscheidenheid geeft animal play extra aantrekkingskracht. Laat het dier in je los en tover jezelf thuis een keertje om in een konijn, puppy of pony. Binnen de kortste keren kijkt niemand meer op als jij je baasje naar huis ‘galoppeert’. Nieuwsgierig geworden naar alle verschillende animal play stijlen? BDSMstore-animal play!

 

bdsm2DE DOMINATRIX KOMT OP!

De meeste vrouwen zullen in slaapkamer eerder onderdanig zijn dan dominant. Toch zijn er net zoals op de werkvloer ook steeds meer vrouwen die in bed de touwtjes, soms letterlijk, in handen nemen. In de BDSM-scene noemen we zo’n vrouwelijke dominant ook wel een meesteres of dominatrix.

Bij BDSM kan het vaak fijn zijn om uit je dagelijkse rol te stappen en jezelf helemaal over te geven aan je diepste verlangens. Vrouwen kunnen de regie nemen en voor mannen kan het bijvoorbeeld prettig zijn om zich eens onderdanig op te stellen en de verantwoordelijkheden uit handen te geven. Je kunt alleen maar mee gaan met de handelingen van de meesteres. Doe je dit niet of verkeerd, dan zou je zomaar eens straf kunnen krijgen!

Met behulp van bondage boeien, kettingen of een blinddoek kan eenvoudig de controle uit handen geven worden. Ook kun je gebruik maken van diverse BDSM-toys als paddles, tepelklemmen of een spannende pinwheel. Deze artikelen zijn te bestellen op www.bdsmstore.nl. Sadomasochisme, het plezier hebben in het ondergaan van pijn, wordt door veel BDSM’ers als prettig ervaren. Belangrijk is hierbij dat je van te voren je grenzen aangeeft en samen een ‘stopwoord’ afspreekt. Lijkt het jou ook eens heerlijk om volledig de controle te hebben over je man en staat hij hier open voor? Maak het bespreekbaar en misschien voer jij binnenkort wel de regie in plaats van andersom!

CUCKOLD: de ultieme overgave

Direct gevolg van de toenemende hoeveelheid meesteressen is  dat ‘cuckolding’ ook in populariteit aan het groeien is. Cuckolding betekent ongeveer hetzelfde als het plegen van overspel. Bij cuckolding wordt dit echter niet stiekem gedaan maar met toestemming van de man. Voor de man kan het opwindend zijn dat zijn partner er meerdere seksuele relaties met anderen op nahoudt. De ultieme overgave en vorm van onderdanigheid. Ook vernedering, een vorm van sadisme, kan een rol spelen. De man moet machteloos toekijken hoe zijn meesteres/partner seks heeft met een ander. Zou jij het aankunnen?

Wij zijn benieuwd of bovenstaande BDSM-fetishen bij jullie de wenkbrauwen doen fronsen, of juist helemaal niet!

Geen reacties // Reageer