Neuken bij Goedele

Al eerder schreven we hier bij seks.blog over het controversiële TV-programma SEX BOX. Stellen kruipen met elkaar in een soort garagebox die in de studio staat en worden ervoor en erna geïnterviewd.

Na een gesprek met de seksuologe, in dit geval Goedele Liekens en enkele tips om het netjes aan te pakken, met respect voor ieders gevoelens, trekken de duo’s naar ‘the box’, waar ze live seks hebben.

“Sommigen vinden het te ver gaan, anderen vinden dan weer dat ze niet genoeg te zien krijgen. Wat de koppels precies uitspoken, zie je als kijker niet”, aldus Liekens in Het Laatste Nieuws.

Het programma wekte reeds een golf van reacties toen het voor het eerst op de Britse televisie te zien was in 2013, en dat is bij de start van dit nieuwe seizoen op Channel 4 niet anders.

Lees ook:Als de kinderen op kamers zijn, kan mama lekker vreemdgaan
Lees ook:Seks hebben bij Goedele & Steve Jones in de studio
Lees ook:De porno moet aan de condooms
Lees ook:‘Beffen is belangrijker dan pijpen’
Lees ook:Kies een liefdevolle benaming voor je vagina. Eentje die respect afdwingt…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Neuken bij Goedele

  1. clixplicit

    Ik snap de consternatie niet zo. Als ik het goed begrijp, blijft de ‘live sex’ voor het oog van de kijker verborgen en gaat het dus eigenlijk alleen om de gesprekken voor- en achteraf. Hoe spannend of interessant dat is, is voor ieder persoonlijk te beoordelen. Ik houd er wel van om de grenzen op te zoeken, dat doe ik zelf op mijn manier ook.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>