Bart & Sabine deden het in 1999 reeds; seks in Brits Big Brother Huis shockeert

Heel Nederland zat in de laatste maanden van de vorige eeuw aan de buis gekluisterd: Big Brother veroverde het land en daarna de wereld.

In de eerste (volgens sommigen ‘de enige echte’) Big Brother-serie te Almere deelden Bart (de uiteindelijke winnaar) & Sabine (een mooie Brabantse) de vleselijke lusten. Opgenomen met de infrarood camera’s van John de Mol, maar keurig onder de dekens. Het was nog de tijd van de ‘after sex smoke’.

Gisteravond hadden de Britten hun primeur. Marco Pierre White jr. en Laura Carter ‘deden het’ in het BB-house. De eerste is bekend vanwege zijn zwaar getatoeĆ«erde uiterlijk en als zoon van een topkok die Gordon Ramsay nog leerde vloeken en koken. De dame verwierf hoofdzakelijk faam door te bweren het bed te hebben gedeeld met Justin Bieber.

In Celebrity Big Brother flirtten Marco jr. en Laura al de twee al de hele week met elkaar en zondagavond doken ze samen dan eindelijk het bed in. Eerst genoten de 2 deelnemers van deze Celeb Big Brother van wat voorspel op de bank om daarna hun acties voort te zetten in de slaapkamer, tja weer onder een dekbed.

In Engeland valt de seks ruim 16 jaar na Nederlandse dato niet zo goed. Bij het commissariaat voor de media kwamen 252 klachten binnen.

Lees ook:Pornoster Cora zweept kijkcijfers Duitse Big Brother op
Lees ook:Doodsbedreigingen na seks bij het Afrikaanse Big Brother
Lees ook:Justin Bieber heeft 9 kg spieren gekweekt, ook op zijn penis
Lees ook:Tienerjongen was seksslaafje van de vrouw met 3 tieten
Lees ook:Wie wil er nou (g)een kloon van de piemel van Justin Bieber?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>