SOS Clitoris: beeld haar in als een wijzerplaat

IlseNackaerts

De Vlaamse Ilse Nackaerts schreef 15 jaar terug ‘Spannende seks. Van Aardbei tot Zweepje’. Nu is er het vervolg ‘Spannende seks’. In plaats van enkel technische en seksuele voorlichting vind je in deze editie een lijst met meer dan 700 lemma’s die je seksleven een flinke boost geven. Het resultaat is een pretalfabet boordevol uitdagende standjes en praktische tips.

Seksonderzoek heeft uitgewezen dat we het in de Lage Landen gemiddeld 5x paar maand doen. Met 700 lemma’s wil dat zeggen dat je 10 jaar verder kan als je iedere keer iets nieuws uit dit pretalfabet probeert!

‘Naar meer pit’ snakkende koppels krijgen in alfabetische volgorde handige tips en nuttige weetjes op seksueel en relationeel gebied aangeboden. Hoe ga je met je lichaam om, hoe is je houding en wat is jouw persoonlijke stijl? Zonder slagroom, fruit, chocoladesaus en alcoholische drankjes met bubbels komt men nergens, penisringen en vibrators zijn een must, geurkaarsen, theelichtjes, glijmiddel, lekkere zachte lapjes, bont, doorzichtige lapjes en heerlijke olien eveneens. En condooms vanzelf!

Het Laatste Nieuws doet vandaag een voorpublicatie over cunnilingus, oftewel het verwennen van de clitoris.

Cunnilingus is een ander woord voor het oraal stimuleren van de vrouwelijke geslachtsdelen. Beeld je haar clitoris in als een wijzerplaat. Studies hebben uitgewezen dat de meeste vrouwen het liefst hebben dat ze tussen 2 en 3 uur gestreeld en gelikt worden. Ook het gebied tussen 9 en 10 uur valt bij veel dames bijzonder goed in de smaak.”

Bijt nooit in haar clitoris. Zachtjes knabbelen op haar schaamlippen kan wel heel sensueel zijn. Bedek de clitoris met je mond, zuig er heel zachtjes aan, niet hard! Masseer tegelijkertijd heel zachtjes de clitoris met je tong. Steek ondertussen een vinger of vibrator in haar vagina en duw die zachtjes naar beneden. Vooral onervaren partners prikkelen de clitoris vaak te ruw. De kittelaar raakt dan geïrriteerd en in plaats van voor opwinding te zorgen remt de irritatie het vrijen af.

Sommige vrouwen verdragen het niet goed wanneer hun clitoris rechtstreeks gestimuleerd wordt. Als dat het geval is, probeer dan eens het volgende: ga in de missionarispositie liggen. Open haar grote schaamlippen, penetreer haar langzaam of juist snel, maar zorg ervoor dat je met je buik of je schaambeen haar clitoris lichtjes raakt.

Lees ook:Elke penis begon z’n carrière als clitoris
Lees ook:Hoe word je als man een ware bef-kampioen?
Lees ook:De cllitoris wil aandacht!
Lees ook:Antidepressiva voor vroege klaarkomers
Lees ook:De allergevoeligste plekjes van een vrouw en hoe ze te beroeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>