Nerds zijn beter in bed

Goed, nee, fantastisch nieuws voor nerds: het blijkt dat je beter een geek als vriendje kunt nemen dan die macho met brede borstkas…………..

In celebrity-land is het al een tijdje hip om een duffe man te daten. Neem Courtney Cox (Monica in Friends) met haar David Arquette. Hij speelde de slome agent Dewey in Scream, heeft als hobby breien (!) en veroverde toch Cox’ hart. En wat dacht je van golf? Niet echt een flitsende sport, maar het Zweedse topmodel Elin Nordegren dacht daar heel anders over en trouwde met Tiger Woods.

Wie heeft er niet vreemd gekeken bij de breed uitgemeten trouwfoto’s van Christina Aguilera en haar hubbie Jordan Bratman? Het blonde sexgodinnetje en de nerd met flaporen! De mooiste filmster uit de geschiedenis, Marilyn Monroe, trouwde zelfs met een man met een bril en een pijp: de schrijver Arthur Miller. Dat leverde grappige foto’s op van een sexy diva naast een nerd met een bril.

Waarom zijn de nerdy mannen toch zo in trek? Columniste E. Jean Carrol van de Amerikaanse Elle, weet wel waarom. Volgens haar zijn de wat duffere mannen perfecte vaders en echtgenoten. Ze zouden hun vrouwen op een voetstuk hebben staan en haar adoreren.

Daar is ook Spencer Koppel het mee eens. Deze Amerikaanse geek (heeft als hobby aan kruiswoordpuzzel-wedstrijden meedoen!) heeft zelfs een website opgericht waar nerds en vrouwen elkaar kunnen ontmoeten: gk2gk.com

Volgens Koppel zijn nerds beter opgeleid, zijn ze gelukkiger in hun werk en een stuk slimmer. En in bed zijn ze helemaal te gek. Zijn mooie mannen vooral bezig met hoe ze eruit zien in bed en checken ze steeds de spiegel, nerds zijn helemaal gericht op de vrouw. Ze geven niet om hun uiterlijk dus kunnen ze zich volledig richten op hun bedpartner.

Lees ook:Willen we weten hoe Jan Smit seks heeft?
Lees ook:Tatjana naakt: speciaal voor mannen die ‘het’ nog steeds met haar oude foto moeten doen
Lees ook:Man gaat naar hoer, die zijn vrouw blijkt
Lees ook:Dochter ziet minnaar mama aan voor verkrachter
Lees ook:Piemelnaakte Charly Luske e.v.a. in de Viva

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Nerds zijn beter in bed

 1. banaaa

  weetje waardoor ik dit lees:) omdat ik zelf jonge leuk vind die door veel ook als ‘nerd ‘ word gezien.. hij draagt geen bril enzo hoor.. maar hij hoort wel een beetje bij ‘de nerds’ maar ik vind hem gewoon zoooooooo aantrekkelijk.. het is mis. vreemd.. maar de manier waaroppie praat enzo.. naja hij is vet intelligent = ook superaantrekkelijjk in een man:D maajaa doeidoei

    /   Reply  / 
 2. anoniempje

  Ik word op school okok aangezien voor nerd, omdat ik basis deed (en ik kan kader, en ga dat dit jaar dan ook doen), maar vooral mijn kennis, en hulp die ik aanbied, soms zeggen ze dat ik gek ben als ik over computer dingen heb ennzo.

  Maar ik heb nog steeds geen meisie en ik ben al 17, (of zou het komen omdat ik niet echt uitga, drink niet, rook niet, geen drugs.

  Gewoon een normale jongen die goed dingen oppakt (leer nauwlijks en haal toch goeie cijfer op taalvakken na enzo, ben beter in natuurkunde en wiskunde en techniek) en veel computererd en veel van techniek afweet.

  Ik kan nog wel wat meer zo kletsen, maar je moet het er maar zien neer te typen, als je het half in je hoofd hebt =D

    /   Reply  / 
 3. naam

  hahahahaha!!!

    /   Reply  / 
 4. VWO FTL!

  Ik denk dat het wel meevalt met dat die zogeheten ‘nerds’ zo aantrekkelijk zijn, ik denk dat het meer een afzet is tegen de ‘macho’s’ die heel lang de vrouwenwereld hebben veroverd.

  En daarbij, ik doe dus VWO, hoef er geen drol voor te doen. Haal redelijke cijfers, nja niet voor alle exacte vakken dan, profiel = Natuur/Gezondheid, redelijk bèta dus.
  Ik werk veel met computers, repareer voor veel mensen vrijwel alles. Heb (vooral in de eerste/tweede klas) veel gegamed en kaartspellen gespeeld. Toen werd ik wel aangezien voor nerd, maar ik deed ook gekke dingen (denk aan moonen, enorm foute kleding aantrekken, altijd grappen maken) en hield me ook wel met mn uiterlijk en persoonlijke hygiëne bezig.
  Ik moet ook toegeven dat ik nooit echt problemen heb gehad met contact leggen met mensen of het indruk maken op meisjes. Dit klinkt heel macho en vol eigendunk. Maar ik denk dat je de aandacht van een meisje het beste kunt krijgen door je houding tegenover meisjes, of je nou nerd of macho bent, zolang je het meisje het gevoel geeft dat ze interessant, leuk en knap/mooi is, zit je gesneden (en ja het beste is dan ook als je het ook meent).

  En dan nog de bed-kwestie, het is misschien wel leuk als iemand je flink verwent, maar dat heeft niets met nerd/macho te maken. Eerder met ieders persoonlijke wensen en karakter. Maargoed dat is wel weer genoeg voor één reactie denk je ook niet…

  May the force be with you…. errrrr :/
  ik bedoel dus: ik wens u allen nog een plezierig voortplanten :)

    /   Reply  / 
 5. Dani

  VWO FTL je bent een echte Nerd. Kijk eens wat je hebt opgeschreven. Je bent gewoon een Nerd.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>