Meer seks voor single vrouw

Alleengaande vrouwen hebben meer seks dan de vrijgezelle heren.

Singlescommunity en singlemagazine MVlife heeft een onderzoek gehouden onder alleenstaanden en kwam erachter dat de vrouwen op het gebied van de losse seks de mannen verslaan…………

Aan de 70.000 abonnees werd gevraagd waar hun grenzen liggen en hoe hun erotische leven eruit ziet. Opmerkelijk genoeg blijkt de uitdrukking “Geen woorden maar daden” meer betrekking te hebben op de single vrouw dan op de single man. MVlife concludeerde namelijk dat alleenstaanden van het vrouwelijke geslacht conservatiever zijn in hun wensen dan mannen, maar niet als het om daden gaat.

De vrouwen bedrijven namelijk vaker de lusten dan de mannen: 65% van de dames zegt minimaal 1x een onenightstand te hebben gehad. Bij de heren is dat 57%. Bovendien heeft 24% van de vrijgezelle vrouwen 1 of meer vaste sekspartners, terwijl mannen niet verder komen dan 20%.

Lees ook:Natte mannendroom: seks met vrouwelijke collega in het ‘copuleerhok’
Lees ook:Alle mannen kijken porno
Lees ook:Getrouwde mannen zijn beter in seks (zeggen single vrouwen)
Lees ook:Wijze lessen uit Sex And The City
Lees ook:Zo ziet de ideale minnares eruit volgens getrouwde mannen

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Meer seks voor single vrouw

 1. Dimitry

  Vrouwen hoeven maar met hun vingers te knippen als ze zin hebben in relatie vrije sex. En ze hebben zo een vrijertje voor een langere periode.

  Mannen daarin tegen moeten opzoek naar juist die vrouwen. En je weet wat ze zeggen daarover. Als je zoekt vind je niets en als je niets zoekt zijn ze er voor het oprapen.
  Tevens kan je niet op een vrouw afstappen met een vage verwoording van ik wil wel is een beschuitje eten met jou en daar een serieus antwoord op krijgen. Maar als een vrouw dat doet en ze meent het krijgt ze een zeer bondig en begrijpelijk antwoord. Ja waar en wanneer ?!

  En dat is ook precies zo als single man heb je moeite om is van bil te gaan. Maar als je eenmaals in een relatie verkeerd komen vrouwen op je af alsof hun bijen zijn en jij een pot honing.

    /   Reply  / 
 2. Harry

  Dat komt omdat vrouwen het leuk vinden gebonden mannen te verleiden, als je een vriendin hebt kan je makkelijker met andere vrouwen naar bed hoe dat komt weet ik ook niet

    /   Reply  / 
 3. Dimitry

  Wel grappig eigenlijk als je het zo bekijkt. Vrijgezelle man gaat bijna niet van bil in zijn vrijgezellige periode. Hij krijgt een vriendin, gaat met haar van bil. En krijgt ineens allemaal vrijgezelle vrouwelijke verleiders waar die zich doorheen moet slaan. Er is niets aan de hand als hij zich stevig houd en niet vriend gaat.

  Gaat hij wel vreemd dan zal na verloop van tijd de relatie over het algemeen stuklopen. En zal zijn vriendin hoogst waarschijnlijk hetzelfde doen bij een andere kerel die in een relatie verkeerd.

  Eigenlijk verleiden ze ons om vreemd te gaan en geven dan ons de schuld terwijl de schuld eigenlijk bij hunzelf en hun mede vrouwen ligt. Want hun verleiden immers mannen die al in een relatie verkeren.

  * Nou wil ik niet zeggen dat alle vrouwen zo zijn maar over het algemeen een groot deel toch wel…

    /   Reply  / 
 4. Reza

  Het is zo waar dit!
  Vrouwen die weten dat een man een relatie heeft, of getrouwd is.. is zo in de belangstelling..En als vrijgezel zijnde heb je heel vaak pech! Ik maak t zelf mee..Ze weten dat ik verloofd ben en ik word van alle kante bespronge (bij wijze van ) vraag je af waar ze ware toen ik vrijgezel was?

  Ze doen zich voor als engeltjes..En je ziet t zelf weer..Ik geloof in deze statistieke! Ik hoef maar aan me ex te denken…En wil niet wete wat die allemaal uit aan spoken is..De vrouwen van tegewoordig zijn gewoon niet meer te vertrouwen! Erger als de manne..Alleen zei kenne er veel beter over liegen!!

  *niet allemaal gellukig..zoals me verloofde..Maar grote percentage van ze is helaas zo….

    /   Reply  / 
 5. vingerhoed

  hahaha,

  en natuurlijk alleen mannen die hierop reageren….
  Zegt genoeg lijkt me. Ik ben het met alle bovenstaande mannen eens.

  Als je single bent dan ben je zielig en op zoek naar sex.
  Ben je bezet dan willen alle vrouwen sex met jou om je te veroveren want je zult wel een goede partner zijn. ?!?!

    /   Reply  / 
  1. suat

   hallo lekkerding

     /   Reply  / 
 6. jan

  hee lekerdin laat van je horen

    /   Reply  / 
 7. jan

  wie leeft er nog

    /   Reply  / 
 8. jan

  Ik ben al 14 jaar vrijgezel en een man, ik neuk nooit!
  Het probleem is het overschot aan mannen.
  Nu gaan er wel vrouwen reageren om te zeggen dat het niet zo dat er een mannenoverschot is.
  tot 55 jaar is er een mannenoverschot. De natuur zit slim in elkaar, er moeten genoeg mannen zijn voor alle vrouwen, beter is nog wat meer mannen zodat iedere vrouw bevrucht kan worden en een man heeft om voor haar en het kroost te zorgen. Mocht dat mannetje sterven dan zijn er nog mannen over om die rol over te nemen.
  Vergeet God, Darvin is god.

    /   Reply  / 
 9. Frans

  Let eens op de volgende dingen:

  Als je een verhaal van een single leest dan is het vrijwel altijd door een man geschreven.

  Als je een verhaal van een getrouwd iemand leest, dan is het door een vrouw geschreven.

  Als je in de trein zit en er komt een man aanlopen, dan is hij altijd alleen.

  Als je in de trein zit en er komt een vrouw aanlopen, dan komt er altijd een vriend/vrijer/verloofde achteraan.

  Let er maar eens op, zul je zien dat ik gelijk heb. Kom je tot de volgende conclusies: vrouwen zijn geboren om een relatie te hebben en mannen zijn geboren om single te zijn. En een man is alleen bezet als je zijn vriendin probeer te versieren. Maar wat ik dan alleen niet begrijp is dat we zo’n overbevolkingsproblematiek hebben: als de vrouw geen man nodig heeft om een vriend te hebben, dan is het probleem over 100 jaar opgelost.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>