Neusspray moet libido vrouwen verhogen

Eigenlijk niet zoveel zin in seks? Binnenkort kun je dat als vrouw met een snufje spray verhelpen.

Onderzoekers testen op dit moment een spray met het mannelijk hormoon testosteron uit op vrouwen. Een stoot man in je neus en je bent er weer klaar voor…………..Wetenschappers van het FC Donderscentrum in Nijmegen doen onderzoek naar libido verhogende neusspray voor vrouwen. Het onderzoek gebeurt in opdracht van een Zwitsers bedrijf dat de spray op de markt brengt.

De spray wordt uitgetest op vrijwilligsters. Na het toedienen wordt met een hersenscan gekeken in hoeverre de spray de opwinding beïnvloedt. “We kijken in eerste instantie niet naar de seksuele opwinding, maar naar het algehele opwindingsniveau”, aldus de woordvoerder van het FC Donderscentrum, dat is gespecialiseerd in hersenonderzoek.

Wat ik nooit zo snap aan dit soort dingen is waarom het libido van vrouwen kunstmatig opgewekt moet worden. Ik hoop altijd dat als er ergens staat: “Naar een dergelijk middel is veel vraag, stelt het onderzoekscentrum in Nijmegen”, dat het hier om vrouwen gaat die ernaar vragen. En niet hun mannen die graag meer seks willen.

Ik wil hier niet de Goedele Liekens uithangen, maar zin in seks bij vrouwen hangt van zoveel meer af dan een verlangend gevoel tussen je benen.

Lees ook:Seksspray laat heren presteren
Lees ook:Feromonen-parfum: hij is niet meer te stuiten dames!
Lees ook:Oxytocinespray zorgt bij hem en haar voor gelukzalige orgasmes
Lees ook:Wanneer wordt een vrouw wel opgewonden en wanneer niet? Vertel het ons!
Lees ook:De pil knaagt aan het libido van vrouwen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Neusspray moet libido vrouwen verhogen

 1. Robert

  Wie gelooft er in middeltjes die lust opwekkend werken, dit lijkt me echt de grootste onzin die er bestaat!

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Als je geen zin hebt in seks, dan doe je het toch gewoon niet?? Of is dat te simpel?

    /   Reply  / 
 3. Roland

  Je kunt je vrouw/vriendin/scharrel natuurlijk ook drogeren: een snuifje cocaïne en met een beetje mazzel doet ze wat je wilt (of kun je haar er toe dwingen…). Maar eens met Layla: zin heb je, of is te maken of heb je niet. En geen zin is dus geen seks. Maar omdat kunstmatig op te willen wekken is dus te zot voor woorden. Als je niet zo’n zin hebt in een copieuze maaltijd, dan ga je toch ook geen honger opwekken? Dan eet je (ook) gewoon niet lijkt mij!

    /   Reply  / 
 4. Tobus

  Met testosteron komen er dan toch ook andere (mindere) bijeffecten boven?
  Ik denk aan een zwaardere stem, borsthaar, zwaardere spierbouw en een algeheel minder vrouwelijke bouw. Lijkt me niet de way to go!

    /   Reply  / 
 5. johan

  Als je geen zin hebt in seks, dan doe je het toch gewoon niet?? Of is dat te simpel?

  hihih.En na een week of 8 wordt het onderhand wel een probleem of niet?

  Goed middeltje,hadden ze veel eerder moeten verzinnen!!:-d.

    /   Reply  / 
 6. marcel

  akkoord met Johan
  geen zin = platte rust
  al kan een portie pepermuntbalsem om de zaak extra te chaufferen wel geen kwaad – lol!

    /   Reply  / 
 7. Leonie

  Dit is zo waar. Seksuele lust bij vrouwen zit voornamelijk in het hoofd en het gevoel. Niet tussen de benen. Maar dit zullen mannen nooit snappen vrees ik…

    /   Reply  / 
 8. Mila

  Ik vind het jammer dat een aantal vrouwen/mannen hier de producten en vrouwen die dit willen aanvallen en bekritiseren, omdat lust er moet zijn en niet opgewekt moet worden. Maar wat als iemand dat nou niet kan, maar het wel wil. Dat is erg frustrerend. Seks is niet zo vanzelfsprekend als we denken..

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>