Amerikaanse tieners doen steeds meer aan orale en anale seks

Onderzoeken waarbij mensen naar hun seksuele handelingen gevraagd worden, vind ik altijd een beetje verdacht. Zijn mensen wel eerlijk? Hoe vaak doet u het het met uw partner? Wel 3x per dag! Hoe vaak masturbeert u? Bijna nooit.

Maar goed, in Amerika zeggen tieners en jonge volwassenen steeds meer aan orale en anale seks te doen.

Onderzoekers spreken over een aanzienlijke stijging in 10 jaar. Bij de jonge vrouwen steeg het aantal dat aan orale seks deed, in tien jaar tijd van 14 naar 38%. Bij mannen verdubbelde het aantal van 16 naar 32%.

Wat anale seks betreft, gaf 5,5% van de vrouwen aan dat gedaan te hebben. 10 jaar geleden was dat 3%.

Lees ook:Toename hoofd- en halskanker onder jongeren t.g.v. orale seks
Lees ook:Amerikaanse jeugd wil orale en ‘traditionele’ seks
Lees ook:Seksverslaving is een ziekte
Lees ook:Orale en anale seks zijn geen seks
Lees ook:Stijging keel- en mondkanker als gevolg van orale seks

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Amerikaanse tieners doen steeds meer aan orale en anale seks

 1. Roland

  Die ontwikkeling verbaast mij niet zo – die juich ik eerder toe. Prima toch als jongeren wel fijne seks hebben, zonder kans te lopen op ongewenste zwangerschap en ook nog een verminderde kans op SOA’s? Wat ik niet snap is de bijgeplaatste afbeelding bij dit berichtje. Wordt hier een varkensoog uitgedrukt en wat heeft dat met orale (of anale) seks te maken?

    /   Reply  / 
 2. Roland

  Plaatje even bewaard, en geopend. Het is een mond met een tong die uitsteekt met een piercing. Bah, wat een vies, misplaatst plaatje. Er zijn toch wel plaatjes te vinden op internet die orale of anale seks beter uitbeelden? ‘t Blijft op het uitdrukken van een varkensoog uitdrukken lijken…

    /   Reply  / 
 3. marcel

  Vroeger had je nog geen anticonceptie(de pil)ik praat dan wel voor de jaren 60,om de vrouw niet zwanger te maken en evengoed sex te kunnen hebben deed de vrouw het anaal om de man te plezieren,ook om niet te veel kinderen te krijgen.Maar nu in deze tijd vinden de vrouwen het juist lekker om op die mannier verwend te worden,je ziet het ook op internet en in de sexbladen.Ik heb zo`n vrouw nog niet gevonden en mijn vriendin wil het niet uitproberen.toch zou ik dat eens graag mee willen maken alleen om te kijken of dat echt zo lekker is.Maar geniet de vrouw er ook van???

    /   Reply  / 
 4. William

  Roland. Wat the ?!? Als je dat al “bah” vind zal ik zeker niet vragen om het “beter uitdrukken van orale en anale sex”. Ik vind dat lekker om te zien, maar jij gaat waarschijnlijk over je nek! ;-)

    /   Reply  / 
 5. jakobien

  @ de walgende boys: het was idd niet makkelijk om een plaatje te vinden dat het bericht nog een klein beetje prettig in beeld bracht!!

  en ik ben het eens met William: een tongpiercing is viezer dan een plaatje van een stevig potje orale seks? ik vind het van niet.

    /   Reply  / 
 6. jakobien

  p.s. wat is godsnaam “uitdrukken van een varkensoog”? is dat iets wat mensen op het platteland doen ofzo? ik heb echt geen idee! en als het nog viezer is dan anale of orale seks, laat de uitleg dan maar zitten! ;-)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>