Libelle lezeressen doen het vaker dan je denkt

Over schokkend nieuws gesproken: 20% van de LIBELLE-lezeressen gaat wel eens vreemd! Worden deze nuffige, bordurende, Marjolein Bastin-vererende huisvrouwen echt dampend genomen door zwoele minaars tussen de Bonusaanbiedingen?

Het lijkt er wel op. De meeste lezeressen zijn volgens een Seksenquête die het blad hield, tevreden over hun seksleven. Als ze een keer een vreemd gaan, vertelt een kwart van de vrouwen dat aan de partner.

LIBELLE ondervroeg 5000 vrouwen van gemiddeld 43 jaar. De meeste vrouwen die vreemd gingen, houden het bij één minnaar waar ze het een aantal keer mee doen. Ik ben echt onder de indruk. Hop hop, naar de kiosk!

Lees ook:Vinden vrouwen de maat van de penis belangrijk?
Lees ook:Het Nederlandse seksleven scoort een 6-
Lees ook:Opa en oma gaan los
Lees ook:Amerikanen hebben vaker seks, vooral in ‘Hotlanta’
Lees ook:Reislustigen hebben veel seks onderweg

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Libelle lezeressen doen het vaker dan je denkt

 1. Hubèrt

  Tsja, dat is het hem dus. Achter die onschuldigheid schuilt een vrouw die niet te temmen is. Om haar leven in balans te brengen, leest zij de Libelle……

    /   Reply  / 
 2. Jan

  De Libelle lezeressen kunnen terecht bij de volgende nieuwsgroep:
  Hallo

  De Nederlandse Groep voor Polyamorie is een nieuwsgroep opgestart voor de promotie van polyamorie. The nieuswgroep is serieus van aard en wil allerlei relationele en sexuele ervaringen van polyamorie delen.

  http://groups.msn.com/DeNederlandseGroepvoorPolyamorie

  Polyamorie in zijn meest brede betekenis is een stijl van leven waarin je je zelf openstelt voor meer dan één (seksuele) relatie op enig moment, met volledige instemming en kennis van alle partners die daarbij een rol spelen. Personen die menen dat zij emotioneel en qua karakter geschikt zijn voor meerdere relaties terzelfder tijd, kunnen zichzelf polyamoreus noemen of kortweg poly. In deze nieuwsgroep zullen we de pro’s en de contra’s bespreken van een dergelijke kijk op liefde, op relaties en op sexualiteit. Meld je aan als je iets te melden hebt over dit onderwerp en als je je ervaringen met anderen wilt delen!

  Jan

    /   Reply  / 
 3. Leonie Linssen

  20% van de libellevrouwen gaan vreemd. Tja. Daaruit blijkt maar weer dat er een grote groep vrouwen is die gevoelens kan hebben voor een andere partner dan de hare. Hoewel monogamie gepredikt wordt en geprefereerd wordt in NL is het duidelijk dat de werkelijkheid anders is. Ook ik heb jarenlang geleefd in monogame relaties, maar ik werd ook vaak verliefd. Ai, dat mag niet. Nu heb ik al 6 jaar een gelukkkige open relatie waarbij mijn partner en ik elkaar toestaan ook gevoelens te hebben voor andere mensen en hier ook uiting aan te geven. In alle openheid. Eerlijkheid, veel praten met elkaar, goede afspraken maken en deze blijven checken zijn hierin essentieel.
  Ín het julinummer van OPZIJ komen een aantal vrouwen aan het woord die een polyamoreuze levensstijl hebben, waaronder ik.
  Het heeft mij persoonlijk zo gelukkig gemaakt dat ik graag andere mensen wil helpen en begeleiden in hun zoektocht naar het omgaan met gevoelens voor anderen. Want dat die er soms zijn is duidelijk. Zelfs onder de libelle lezeressen…

  Het volkskrant magazine van vorige week was zelfs helemaal gewijd aan het thema vreemdgaan. Over hoe je het moet doen (vooral stiekem) en over wat het allemaal oplevert. Eindigend met een aantal trieste verhalen over mensen die na vele jaren erachter komen dat hun vader hun vader niet is. Het gevolg van de geheime relatie van hun moeder met een andere man.

  Ik predik voor openheid. Ik predik voor acceptatie van dat wat er is: dat je als mens meerdere mensen fantastisch kunt vinden. Dat je dat kunt delen met je partner. Dat je daarvoor wel bereid moet zijn in je eigen spiegel te kijken, want ja, gevoelens van jaloezie, onzekerheid en schuldgevoelens komen hoe dan ook aan de orde. Maar het is de moeite waard. Meer dan!

  Leonie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>