Nederlandse man zegt meer seks te willen

De Nederlandse man wil vaker seks. En krijgt het blijkbaar niet van zijn partner. Ook voor bepaalde seksuele wensen is thuis te weinig aandacht………….

Volgens een onderzoek onder 35.000 mannen van het internetplatform ‘Je Echte Leeftijd’ wil bijna de helft van de Nederlandse man meer seks.

Een ander opmerkelijk feit is dat maar liefst 85% van de Nederlandse mannen wil dat zijn partner ook klaarkomt tijdens de seks. En 86% kan de clitoris prima vinden. Ehm, ik wil niet vervelend doen, maar dat zéggen ze.

Iedere vrouw weet dat lang niet iedere man je kan laten klaarkomen en toch zeggen ze bijna allemaal dat ze je gevoeligste plekje prima weten te vinden. Maar blijkbaar weten ze niet wat ze er vervolgens mee moeten doen. Waaruit dan weer die 45% mannen verklaard kan worden die te weinig seks krijgt thuis. Je moet het wel goed doen. Ik bedoel: de Nederlandse man wil meer seks staat er, maar willen wel seks met die Nederlandse man?

Lees ook:Klaarkomen, afrollen, slapen? Niet als mannen overspelig zijn!
Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker
Lees ook:Hugh Hefner heeft reputatie en erectie op te houden
Lees ook:Bijna de helft wil seks met beste vriend(in) van partner, down under
Lees ook:We neuken 1x per week: op zaterdagavond, 23 minuten lang met het licht aan en ‘woman on top’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nederlandse man zegt meer seks te willen

 1. sexy guy

  ik wil ook meer meer meer sex PIJPEN VIND IK OOK HEEL ERG FIJN.

  IK HEB MIJN VRIEDIN VERKRACHT.

    /   Reply  / 
 2. Marnix

  dat zijn de nuttige reacties, als je jezelf sexy guy noemt zou je toch zo iemand moeten kunnen krijgen met je eigen dunk? hoef je ook niemand te dwingen lijkt mij zo.

    /   Reply  / 
 3. m

  Heb je eigelijk wel in de gaten wat je je vriendin aan hebt gedaan? Ik spreek uit ervaring. Ben zelf ook verkracht en mannen zoals jij moeten ze gewoon heel langzaam de ballen omdraaien.

    /   Reply  / 
 4. P

  Aan de ene kant vind ik dat guy slecht heeft gedaan. Dat is niet netjes.
  Aan de andere kant zou ik het fijn vinden om eens stevig aangepakt te worden op seksgebied. Rechttoe rechtaan is maar niets. Ik hou wel van wat stevigere aanpak en bondage.
  MAAR VRAAG JE VRIENDIN ER INS HEMELSNAAM EERST NAAR OF ZE DAT OP PRIJS ZOU STELLEN!!!

    /   Reply  / 
 5. Mark

  Het lijkt me heerlijk om een keer een triootje te doen. Mijn vriendin ziet dat wel zitten, en dan willen we graag dan een vriend van ons mijn vriendin neukt. Wie heeft hier ervaring mee

    /   Reply  / 
 6. Gerben

  Hallo,

  Het lijkt mij ook heerlijk om een triootje
  te doen, mijn vrouw 31 jaar staat er niet helemaal voor open, maar sluit het niet uit.
  Het lijkt me heerlijk om te zien hoe ze door een andere jongen geneukt word. Of is dit niet slim in een zeer goed relatie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>