Gelukkig: Nederlandse vrouwen toch wel echt stout

Kijk, zo ken ik ons weer: we sturen geile smsjes naar onze partners en ‘vergeten’ onze onderbroek weleens aan te trekken zodat we het zomaar ineens kunnen doen in de lift bijvoorbeeld.

Na dat onderzoek van de Huishoudbeurs van vorige week waarin stond dat vrouwen wel eens een reepje chocolade teveel eten en dat als ‘stout’ betitelen, was ik wel een beetje geschrokken…………

Nergens voor nodig. Christine Le Duc deed ook een onderzoekje en kwam achter heel andere ontboezemingen.

Zoals dat de bijna de helft van de vrouwen wel eens een seksspeeltje of een erotisch product koopt. Meer dan een derde gaf aan wel eens te fantaseren over erotische rollenspellen.

Single vrouwen serveren graag hapjes als aardbeien, slagroom en oesters. De vrouw met partner geeft de voorkeur aan een pornofilm als extraatje. Dat over die single vrouwen snap ik dan niet helemaal: aan wie moeten we die oesters dan serveren? Aan onszelf?

Lees ook:Nederlands condoom met vleugels wint designprijs
Lees ook:Black Friday op EasyToys.nl!
Lees ook:Mama’s seks is soms best kinky
Lees ook:Speel het spel: herken de vagina!
Lees ook:Minder selfies, minder ego, meer echte seks

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gelukkig: Nederlandse vrouwen toch wel echt stout

 1. John

  Daar ben ik heel blij me dat “onze” vrouwen ‘stout” mogen en ook kunnen zijn. Vind zelf dat zich lang genoeg hebben ingehouden. Maar er zijn ook nog genoeg vrouwen die dat nu nog niet durven. Dit omdat ze dat niet tegen over hun man voor uit durven te komen,dit om dat hun man nog “gevangen” zitten in zijn geloof.

  Maar ook dat de vrouwen de fantasieën wel hebben en dat ook graag zouden willen uit oefenen, maar de “angst” hebben om dat te delen met hun partner.

  Daarom vrouwen kom gewoon voor je zelf op, maak het bespreekbaar en deel het met je man,

  Vind het zelf heerlijk dat zij hun heel ondeugend gedragen. Kan zelf heerlijk genieten als mijn vrindin haar heerlijke ondeugende fantasieén me mijn wil en kan, maar ook mag delen.

  gr Johan

    /   Reply  / 
 2. Bart de Belg

  och here, een seksspeeltje kopen, is dat ook al stout?
  we zijn in Vlaanderen/België wat anders gewend. Na de loverboys treden nu de lovergirls aan!
  Opgelet heren als je hier in de disco naar het toilet gaat. Voor je het weet word je daar door drie vrouwen tegelijk gepakt. Geen ontkomen aan!!!
  Idem in bepaalde boetieks. sommige winkeljuffrouwen kennen er wat van in het pashokje. Terwijl hun collega je vriendin aan de kassa aan de praat houden, nemen ze wel achter het gordijntje even je maat!
  Waag het niet te gillen of je wordt aangeklaagd, voor ongewenste intimiteiten.
  Wie wordt er geloofd denk je?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>