Slechte seks maakt einde aan nieuwe liefdes

Volgens mij is alle nieuwe seks niet echt goed. Wel heel opwindend hoor, maar het echte werk kan toch pas beginnen als je elkaar wat beter kent?

De meeste mensen wachten daar niet op. Als de seks niet meteen goed is, maken de meesten het maar weer uit……….
Dat blijkt uit onderzoek van internetmagazine Singlessite.nl onder ruim 500 mannen en vrouwen. Meer dan de helft van de ondervraagden verbreekt een ontluikende liefde als de gewenste resultaten in bed achterwege blijven.

Ik weet niet zeker of dat echt wel met die seks te maken heeft. Om heel eerlijk te zijn vind ik de seks met geen enkele nieuwe man ooit echt fijn. De dude in kwestie heeft namelijk geen idee wie ik ben en wat ik prettig vind en vice versa. Maar ik heb het nog nooit uitgemaakt om die slechte seks. Wel om slechte karakters of slechte grappen.

Ik heb wel een oplossing voor dit probleem trouwens: eerst maar eens drie maanden thee drinken voordat je met elkaar naar bed gaat. Eerst elkaar eens goed leren kennen. Een revolutionair idee in 2007, ik weet het. Maar een relatie is meer dan alleen seks.

Lees ook:1 april: je hebt een SOA!
Lees ook:Lady GaGa maant pubers zo lang mogelijk maagd te blijven
Lees ook:Seks is weer effe wennen na de vakantie
Lees ook:Vrij veilig; ga sextingen!
Lees ook:Kerst-Playboy met Birgit Schuurman onthuld

1 Reacties // Reageer

One thought on “Slechte seks maakt einde aan nieuwe liefdes

 1. hans

  hoi, ja een beetje naief ben je wel, of snel tevreden wellicht. Vraag het me zo maar af.
  Of zou dat de reden zijn dat mijn vriendin mij heeft gestimuleerd om gigolo te worden? zodat andere vrouwen ook kunnen genieten van mijn gezelschap/aanwezigheid. je bouwt toch een spanning op, tijdens een etentje, avondje,wandeling als je dan na een avond in bed beland en je geeft beiden aan elkaar dan weet je toch wat je fijn vindt. sex kan een afronding zijn van een fijne dag/avond, en daarna lekker slapen. Toch of ben ik nu naief.
  ik hoor graag van je.
  liefs hans

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>