Zin in seks door borstvoeding

De lucht van moedermelk zou stofjes vrijmaken waardoor vrouwen meer zin in seks krijgen: een alarmbel die zegt dat er kinderen gemaakt moeten worden, zeg maar………..De feromonen die vrijkomen (dat is een stof die boodschappen overbrengt tussen individuen van dezelfde soort) geven een signaal dat het tijd is om te proberen een baby te verwekken.

De wetenschappers uit Chicago die erachter kwamen, hopen het luchtje te kunnen identificeren zodat ze er vrouwen met een lage seksdrive mee kunnen helpen. De vraag is nu of het stofje komt uit de zweetlucht die vrijkomt of van de melk zelf.

Lees ook:Geheimen van de vrouwentepel ontrafeld
Lees ook:10 afknappers voor mannen tijdens seks, in beeld gebracht
Lees ook:Verminderde sekszin door de pil?
Lees ook:Oxytocinespray zorgt bij hem en haar voor gelukzalige orgasmes
Lees ook:Vreemde fetish: man lurkt melk uit de borst van zijn vriendin

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zin in seks door borstvoeding

  1. Seksenzo

    CASA Den Haag is van start gegaan met het spreekuur seksenzo. Mensen kunnen daar gratis en anoniem terecht met vragen op het gebied van seksualiteit, vrijen, voorbehoedmiddelen, soa, ongewenste zwangerschap of seksueel geweld.

    Check: http://www.seksenzo.info

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>