Managers hebben weinig problemen met seks op de werkvloer

Wie dacht dat leidinggevenden het goede voorbeeld geven, heeft het mis. Managers hebben juist weinig problemen met vreemdgaan met mensen op de werkvloer.

1 op de 8 Nederlandse managers keurt vreemdgaan op de werkvloer niet af, ook niet als hij zijn seksavontuur voor de partner verborgen houdt………….

Dat blijkt uit onderzoek van het vakblad Management Team. Zouden ze ook vrouwelijke managers hebben gevraagd voor dit onderzoek?

“Een ongeluk zit in een klein hoekje”, zeggen de managers. Wat betekent dat nou weer? Dat je per ongeluk bovenop een collega struikelt als je koffie gaat halen?

Uit het onderzoek blijkt verder dat jonge managers zoenen al zien als vreemdgaan, terwijl de meeste oudere managers vinden dat ze pas iets fout doen als ze seks hebben met een ander. Ik zeg: gewoon helemaal niet doen of goeie afspraken met je partner.

Lees ook:Seks met een collega oké, maar met de manager: neee
Lees ook:Mannen willen vaak wel seks met een collega, maar meestal geen relatie
Lees ook:1 op de 10 heeft seks onder werktijd
Lees ook:Werkvloer is broeinest voor seksuele verhoudingen
Lees ook:Decemberborrels: broeinesten voor seks en affaires

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Managers hebben weinig problemen met seks op de werkvloer

 1. ketellapper

  leuk zo’n baas.

    /   Reply  / 
 2. Burger

  Het verbaast mij steeds meer dat wij met z’n allen net doen of seks iets raars, vreemds of verkeerds is. Dat is toch bizar?! Sex behoort tot de basisbehoeften van de mens. Is ook volstrekt normaal. Wij zouden nog veel meer sex moeten hebben, mits beide partijen dat fijn vinden natuurlijk. Hoeft wat mij betreft niet persé voor een beveiligingscamera, maar if so, wat dan nog? Gewoon lekker doen. Is goed voor iedereen.

    /   Reply  / 
 3. heraux

  Niets nieuws in moeder/vader/oom natuur..

  De alphawolf staat bekend dat deze een leidende rol speeld in de roedel – meestal zijn het vrouwtjes – nu weet ik niet of een leidinggevende vrouw zich begeeft op mannenjacht – alhoewel.. ja, ik heb ervaring.
  Min of meer – maar dat is allemaal niet zo Alpha als meer een Bèta-vak.

    /   Reply  / 
 4. Jan Hamer

  Helemaal met Burger eens, de wens tot seks hebben is een oerdrift, niks mis mee. Er moet in de samenleving meer gelachen en geneukt worden, daar schieten we meer mee op dan met allerlei schijnheilig geneuzel.

    /   Reply  / 
 5. heraux

  Niet doen alsof sex de sleutel tot succes is – Vool veel mensen is het ook de sleutel tot ellende. En intimiteit is een belangrijk onderdeel van het slot. Niet te vergeten integriteit en emotionaliteit.

  Het woord sex betekend niet veel.
  Verkrachters hebben het ook.

    /   Reply  / 
 6. Jan Hamer

  Ja, dat bedoel ik nu juist, schijnheilig geneuzel. Je kunt op twee manieren seks hebben, uit liefde voor elkaar, maar ook gewoon uit lustgevoelens waarbij liefde helemaal geen rol hoeft te spelen, dan is het gewoon toegeven aan de natuurlijke oerinstincten.

    /   Reply  / 
 7. lieve kleine dame

  niets is lekkerder en spannender :P vooral als stiekem moet want diege heb al een vrouw :D en ken alles kwijtrake

  whahaaha

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>