Hersenen vinden eten en agressie net zo lekker als seks

Een potje seks zou ongeveer net zo lekker zijn als iemand eens flink in elkaar beuken of een grote zak chips opeten. Het maakt namelijk niet uit wat je doet: je hersens vinden het allebei even lekker……….

Nou ja, muizenhersens die allerlei goedjes ingespoten kregen. Nu gaan de onderzoekers kijken of het voor mensen ook geldt. Zowel eten, als agressie, als seks zorgen voor dezelfde prikkels in de hersenen.

Nou, even kijken: van teveel eten word je dik en ongelukkig en van agressie word je gestraft en andere mensen ongelukkig. Ik kies voor seks!

Hoewel het onderzoek is gedaan met muizen, denken de onderzoekers van de Vanderbilt University in Nashville dat de resultaten ook voor mensen opgaan. Er zal nog vervolgonderzoek moeten worden verricht om te kijken of dat werkelijk het geval is, maar de onderzoekers gaan ervan uit dat er weinig verschil in de resultaten zal zijn.

Lees ook:Ook Miley Cyrus vindt: ‘Mannen kijken teveel porno’
Lees ook:Turkse mannen ontlenen hun potentie aan pistachenoten
Lees ook:Seks, muziek en lekker eten………
Lees ook:Heet in de mond, heet in de …..
Lees ook:Seks valt bij veel NL vrouwen in de categorie stofzuigen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>