Goede orgasmes maken vrouwen gelukkig

Tip voor mannnen: wil je een vrouw houden en gelukkig maken? Bezorg haar dan lekkere orgasmes. Deze conclusie trek ik door het bericht dat mensen die goede orgasmes hebben, gelukkiger zijn………….

Vrouwen bereiken dat punt minder makkelijk, zo bleek uit hetzelfde onderzoek van condoomproducent Durex onder 26.000 mensen. Van de geënquêteerde Nederlanders stelt 70 procent zelfs een orgasme als het toppunt van geluk te beschouwen.

Vrouwen bereiken dit geluk zoals gezegd minder makkelijk dan mannen. Vier op de vijf mannen zegt zonder problemen tot een seksuele climax te kunnen komen. Bij vrouwen geldt dit maar voor twee van de vijf deelnemers. Bijna één op de vijf vrouwen komt sowieso nooit klaar tijdens het liefdesspel.

Lees ook:Vrouwelijk orgasme als carrièreboost
Lees ook:Kom ‘ns wat vaker klaar
Lees ook:Seksverslaving en overspel in de hand met mindfulness
Lees ook:Lesbische vrouwen beleven de meeste orgasmes!
Lees ook:‘Een vaginaal orgasme bestaat niet’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goede orgasmes maken vrouwen gelukkig

  1. Leo

    Zou dit niet voor een deel komen doordat mannen wat weinig bezig zijn met het ‘geluk’ van een vrouw en vooral op hun eigen ‘geluk’ gericht? In die zin zijn het dus zeker geen ‘gelukszoekers’……

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>