Hoge hakken leveren pret in bed

Hoewel artsen al jaren zeggen dat hoge hakken slecht zijn voor knieën en voeten, blijkt dat er ook voordelen zitten aan het dragen van een flinke hak.

Ze zouden een gunstig effect hebben op het seksleven.

Niet alleen omdat stilettohakken erotiserend werken, maar omdat door het dragen van hoge hakken de bekkenbodem-spieren worden getraind……

De Italiaanse urologe Maria Cerruto van de Universiteit van Verona deed onderzoek naar dit fenomeen.

Zij ontdekte dat vrouwen die hun hak in een hoek van 15˚ ten opzichte van de grond droegen (een hak van ongeveer 7 cm) 15% minder elektrische activiteit in hun bekkenspieren hadden.

Daardoor zouden de bekkenspieren sterker worden, wat helpt tegen incontinentie, bekkenpijn en bovendien een positief effect heeft op de seksbeleving.

Manolo Blahnik, de schoenenontwerper wiens schoenen zo vaak in de serie Sex and The City werden gedragen dat hij de ’5e ster’ van de serie werd genoemd, is natuurlijk content met deze uitslag.

“Ik heb jarenlang het verwijt gekregen dat hoge hakken slecht voor de houding zijn, maar ik heb altijd gedacht dat tegenovergestelde waar was. Mijn moeder droeg tot ze 87 jaar was hakken van 12 cm en ze zag er prachtig uit. Ze was voor mij het levende voorbeeld dat het dragen van hakken goed voor je is.’

Ook schoenontwerper Jan Jansen bevestigt het. In een interview met ’De Gelderlander’ reageert de schoenengoeroe met:  ”Ja, haha. Ik weet al 45 jaar dat hoge hakken goed voor de seks van een vrouw zijn. Het bekken wordt erdoor gekanteld en de spieren aldaar ontwikkelen zich.”

Tevens meldt Jansen dat het hem nog nooit is gelukt meer dan een paar passen te zetten op schoenen met een hak.

Lees ook:Goedele Liekens: van hoge hakken krijg je een ‘kabouter-orgasme’
Lees ook:De sexy advocate: ‘At your service’
Lees ook:Hoge hakken beter voor seksleven
Lees ook:Adembenemende SM zorgt voor braindamage
Lees ook:Verleidingsles van Dita von Teese: jarretels, lipstick, hoge hakken en langzaam uitkleden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>