Goede seks duurt 10 minuutjes

Laat je niet gek laten maken door verhalen over sekspartijen die uren of hele nachten duren.

De beste vrijpartijen duren namelijk maar een minuut of 10……

Dat concluderen twee Amerikaanse onderzoekers van de Penn State University althans in de Journal of Sexual Medicine.

Programma’s als Sex and the City of Desperate Houswives hebben onrealistische verwachtingen gewekt op seksgebied en dat leidt alleen maar tot teleurstelling.

De meeste mensen zeggen voldaan te zijn na een vrijpartij als die tussen de 3 en 13 minuten duurt. Als het langer duurt vinden de meeste ondervraagden het maar vermoeiend of saai worden.

Aan het onderzoek deden duizenden mensen uit de Verenigde Staten en Canada mee. Zij moesten aangeven hoelang geslachtsgemeenschap moet duren om bevredigend te zijn. Tussen 3 en 7 minuten noemden de meeste ondervraagden ‘voldoende’, tussen de 7 en 13 minuten wordt beschouwd als ‘wenselijk’. Langer dan vonden de meesten ‘te lang’. Seks korter dan 3 minuten is dan wel echt ‘te kort’.

De onderzoekers hopen dat onzekere sekspartners wat meer vertrouwen krijgen door deze cijfers, meldt de Daily Mail. Aanleiding voor het onderzoek waren berichten over een verdubbeling van het aantal mensen dat aan de relatietherapie ging de afgelopen vijf jaar, omdat ze ontevreden waren met hun seksleven.

Lees ook:Hoe lang? 10 minuten voorspel, 9 minuten daad
Lees ook:De ideale neukpartij duurt ‘een stief kwartiertje’
Lees ook:7 tot 13 minuten geslachtsdaad ideaal
Lees ook:Het gemiddelde nummertje seks duurt 3 tot 7 minuten
Lees ook:Vrouwen verklappen: het gemiddelde nummertje duurt 10 à 14 minuten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Goede seks duurt 10 minuutjes

  1. TONNY BENET

    Een lekker voorspel is niet te versmaaden en als je dan zoals ik graag hebt dat er vergetrokken word,vele mannen kunnen dat niet hebben maar ik word er lekker stijf van
    liefst tot ver voorbij mijn eikel,mijn vriend wou me daar bij nog vingeren maar liever niet en zuigen kan maar speelen is mijn voorkeur,wil je komen ?kun je me lekker volschieten !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>