Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner

Wanneer een vrouw vrijt met een one-night-stand of met een vaste minnaar buiten haar relatie om, laat zij in bed veel meer teugels los dan dat zij doet tijdens de seks met haar echtgenoot of vaste vriend…………

Dit blijkt uit de vreemdgaan-enquête van Vrouwonline onder 694 vrouwen, waarvan ruim de helft ervaring heeft met vreemdgaan.

Zo trekken zij voor hun minnaar de meest sexy lingerie aan (59%) en zijn ze tijdens de seks met hun minnaar ongeremder (54%). Bovendien draaien ze hun hand niet om voor anale en orale seks, andere standjes en seks met speeltjes.

Ook deinzen de vreemdgangsters niet terug voor seks in de auto met hun ‘part time lover’ (16%). Andere geliefde locaties zijn een hotel (14%), in het huis van een bekende (6%), bij de minnaar thuis (29%) en in het eigen huis (18%).

De vaste partner heeft een behoorlijk minder spannend seksleven en wordt daarom flink benadeeld. Toch geeft een kleine 40% aan dat het seksleven met haar vaste partner is opgebloeid sinds de minnaar in het spel is.

Opvallend is dat er relatief veel vrouwen hun minnaars op het werk vinden (26%) gevolgd door via vrienden en kennissen (20%) en uitgaan (17%). Toch wordt er op het werk erg weinig gesekst met de minnaar.

Meer dan de helft van de vrouwen gaat vreemd (53 procent). Dit doen zij om zich gelukkig, gewaardeerd of gewoon zichzelf te voelen. Onverwachts blijken de ‘vreemdgangsters’ erg trouw: 40% doet het met een vaste minnaar, tegenover 18 procent die het met ‘losse scharrels’ doet. Bij 37% was het een eenmalige actie.

Hun minnaar moet vooral spannend of een ander type dan hun partner zijn. Slechts een kleine minderheid valt voor haar minnaar, omdat hij liever is dan haar vaste partner. Op de vraag hoe deze vrouwen het zouden vinden als hun partner vreemd zou gaan, antwoordt 64% met ronduit ‘kut’.

Wat valt er eigenlijk onder vreemdgaan? Volgens 46% is seks met een ander vreemdgaan. 31% vindt zoenen al vreemdgaan en voor 16% is dat verliefd zijn op een ander. Online vreemdgaan telt trouwens voor 29 procent niet als vreemdgaan.

Lees ook:Britten neuken zich een versuffing buiten de deur
Lees ook:Kinky lingerie: het ultieme kerstkado voor minnaressen
Lees ook:Libelle lezeressen doen het vaker dan je denkt
Lees ook:Twitteren na de daad
Lees ook:Vreemdgaan ‘overkomt’ de meesten

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner

  1. Pingback: Vrouwen willen kwaliteitsseks, mannen zijn van de kwantiteit | Seks

  2. Pingback: Wat willen vrouwen dan? Een rijke grootgeschapen machoman die er wat van kan! | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>