Sex And The City-seks: meeste vrouwen vrijen als Charlotte

De populaire karakters uit ‘Sex and The City’ zijn natuurlijk express zo verschillend mogelijk in het scenario verwerkt en gecast.

We hebben de seksueel onverzadigbare Samantha, de immer achter Mr Big aanjagende Carrie de wat meer onverschillige Miranda en de ietwat tuttige Charlotte.

Laat nou net die laatste het type zijn waar de meeste vrouwen zich qua seks in herkennen…………

De 2e ‘Sex and The City’ bioscoopfilm afgelopen zomer was voor farmaceutisch bedrijf Bayer AG reden te achterhalen met welk type uit de film vrouwen zich het meest identificeren.

Als het om gedrag in de slaapkamer gaat blijkt dat in ieder geval Charlotte te zijn. Eenderde van de ruim 1000 respondentes gaf althans toe zich net zo makkelijk te schamen als het meest ingetogen filmkarakter en qua experimenteren in bed minstens zo preuts te zijn.

Ook de wat robuustere Miranda komt eenmaal in de slaapkamer bij menig vrouw naar boven. Te moe zijn om zelfs maar aan seks (of het bijwerken van de bikinilijn) te dénken blijkt ook in de werkelijkheid geen zeldzaamheid.

Het populairste persoontje uit de film en gelijknamige serie, Carrie Bradshaw, eindigt met 21% van de stemmen op een 3e plek.

Een beetje experimenteren en vooral veel sexy kleren en hakken dragen om in de stemming te komen, is wat dames het meest aanspreekt in haar.

Het slaapkamerkarakter van nymfomane Samantha blijkt voor veel vrouwen een brug te ver. 13% van de dames vergelijkt zichzelf met haar.

Lees ook:Wijze lessen uit Sex And The City
Lees ook:Sex And The City lingerie!
Lees ook:Première Sex and the City film: foto’s en vibo
Lees ook:Sexfilm and the City: de trailer is uit
Lees ook:Samantha uit SATC als mollige pornoster

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>