Helft vrouwen moet dronken zijn voor seks

Er zijn veel vrouwen (en mannen) die nou eenmaal makkelijker aan seks beginnen en lekkerder vrijen met een aantal glaasjes achter de kiezen.

Het wordt echter pas sneu als je helemaal niet zonder kan voor de seks.

Toch schijnt dit bij de helft van de vrouwen zo te zijn……..

Een Britse enquête in opdracht van Femfresh onder 3000 vrouwen tussen 18 en 55 jaar geeft aan dat dames teneinde hun remmen wat losser te gooien, de nodige spiritualia nodig hebben.

Vrouwen hadden doorgaans 8 seksavontuurtjes achter de rug, 5 daarvan gebeurden in een echte dronken bui. In sommige gevallen wisten de dames zelfs niet eens meer wat de naam van de heer in kwestie was. De ‘eerste keer’ verliep bij 4 op de 10 in benevelde toestand.

Driekwart van de vrouwen heeft er geen moeite mee dat er voor de seks flink wat ‘ingenomen’ wordt. De helft vindt dat dit bij het ‘datingproces’ hoort. Verrassend is wel dat 14% ook bij de vaste partner eerst flink drinkt.

“Alcohol speelt een integrale rol in het liefdesleven van de huidige vrouw”, stelt onderzoeker Kathryn Lakeland. “Het maakt het zelfvertrouwen groter, waardoor vrouwen avontuurlijker worden in bed. Nadeel is wel dat vrouwen zo hun zelfcontrole verliezen, waardoor dronken one-nights stands vaker dan ooit voorkomen”.

Lees ook:Veel vrouwen hebben alcohol nodig voor de seks
Lees ook:Drank & seks: een vrouwelijke combinatie
Lees ook:Dronken mannen die aandringen op seks zijn verkrachters
Lees ook:Niet mannen, maar vrouwen willen meer seks!
Lees ook:Mannen en vrouwen hebben de sekspartner graag op zich

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>