10% van de Nederlanders durft erotische fantasie niet prijs te geven

Erotische fantasieën zijn met recht fantastisch.

Heel veel mannen en vrouwen denken op opgewonden momenten ~alleen of met een partner~ aan situaties of personen die zij in het echte leven nooit zouden begeren.

Hoe gek die seksuele dagdromen zijn? In elk geval houdt zo’n 10% van alle mannen en vrouwen de inhoud van hun erotische gedachten voor zichzelf……..

Zo blijkt uit onderzoek van TV-kanaal Dusk.

1300 mensen gingen met de billen bloot. 11% van de vrouwen en 9% van de mannen zeggen dat ze het liefst fantaseren over iets dat zo vreemd en afwijkend is dat ze het liever voor zichzelf houden. Dus wat dat is, werd niet duidelijk uit het onderzoek.

Bijna een kwart van de vrouwen en 20% van de mannen fantaseert het liefst over seks in het openbaar, met de kans betrapt te worden. Seks met een volslagen vreemde doet het ook goed: ruim een kwart van de vrouwen en ongeveer 20% van de mannen droomt er regelmatig mee weg.

Maar niets is zo populair als de fantasie van een 3e persoon erbij in bed. Van het andere geslacht welteverstaan; de dames willen een triootje met een extra man erbij, en de heren natuurlijk met een 2e dame. Bij bijna 40% van de vrouwen en zelfs 53% van de mannen is dit de favoriete erotische fantasie.

Lees ook:Seksuele fantasieën: tussen droom en daad……
Lees ook:Mama’s seks is soms best kinky
Lees ook:NL mannen fantaseren over een triootje. Vrouwen over seks op lokatie
Lees ook:Olympische atletes zijn voer voor erotische fantasieën van mannen
Lees ook:Vrouwen houden van ‘hup klaar’ bij masturberen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>