Driekwart NL vrouwen wil het sexperimenteler!

De gemiddelde Nederlandse vrouw is best stout in bed.

Of wil dat graag zijn.

Driekwart is ‘in’ voor experimentele seks en 20% heeft al een minnaar……………

Dit blijkt uit een enquête vande website Vrouwonline, gehouden onder 1000 lezeressen, waarin gevraagd werd naar hun slaapkamergeheimen.

Als het op versieren aankomt, worden vrouwen nog altijd liever versierd dat dat ze dat zelf doen. 67% laat het initiatief aan de man. De ultieme erotische fantasie is voor 37% seks op een spannende locatie. De auto is daarvoor het meest populair, gevolgd door bos of park, het strand en het zwembad. 7% heeft nog nooit buitenshuis seks gehad.

Lieve, passionele seks is wat ruim eenderde ambieert, gevolgd door het triootje, waarvoor 17% wel te porren is en seks met een andere partner (7%). Partnerruil is echt uit de tijd nu: slechts 2% optioneert hiervoor.

Een kleine helft van de Nederlandse vrouwen draagt graag spannende lingerie, ruim eenderde gebruikt seksspeeltjes en 20% kijkt porno.

1 op de 5 heeft een minnaar. Daarvan geeft 12% toe dat de man in kwestie getrouwd is met een ander. Daarnaast is ruim een derde zelf wel eens vreemdgegaan, waarvan 20% aangeeft dat ze spijt heeft van die actie.

Waar met de vingers af te blijven? De partner van een vriendin is absoluut verboden terrein, vindt de helft van de vrouwen. Ook van een familielid of vriend(in) van de partner moet je afblijven, zegt een derde. Een collega (7%), een ouder van vriendjes van de kinderen en de buren (6%) ‘liggen’ al een stuk makkelijker.

Lees ook:Nederlandse vrouwen willen ‘het’ best vaker
Lees ook:Nederlandse vrouwen zijn vooral stiekem stout!
Lees ook:Vrouwen overwegen SM en anale seks vooral omdat hun partner dat wil
Lees ook:Vrouwen van nu zeer positief over masturberen
Lees ook:Heren, het mag van de vrouwen allemaal wel wat ruiger bij de seks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>