Het Nederlandse seksleven scoort een 6-

Als een van de kinderen thuiskomt met het cijfer 6- of een 5,9 fronst elke ouder zijn wenkbrauwen. Niet om over naar huis te schrijven, met de hakken over de sloot, zo u wilt: het voordeel van de twijfel.

Toch is deze 6- het cijfer waarmee wij Nederlanders ons seksleven gemiddeld beoordelen………….

Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van Psychologie Magazine onder 500 mensen tussen de 18 en 69 jaar, waarover wij eerder vandaag ook al berichtten.

Alleengaanden zijn met gemiddeld een 4,6 het minst tevreden. Mensen met een relatie geven zichzelf een 6,4. Wel geven ze een lager cijfer naarmate ze langer bij een partner zijn.

Ongeveer een kwart geeft moeheid de schuld van het magere seksleven. Vrouwen denken vooral meer plezier te beleven als zij tevredener zouden zijn over hun eigen lichaam. Mannen zeggen vaak meer te willen experimenteren tussen de lakens.

Gemiddeld hebben Nederlanders 1,1 x per week seks. Ruim eenderde is ervan overtuigd dat het rapportcijfer voor seks omhoog zou gaan als ze het vaker zouden doen.

Lees ook:HBO-studenten journalistiek hebben de meeste seks
Lees ook:Mannen zijn te bescheiden over hun seksuele prestaties
Lees ook:Nederlanders kijken porno meestal op hun eentje
Lees ook:Vinden vrouwen de maat van de penis belangrijk?
Lees ook:De goddelozen van deze wereld hebben de lekkerste seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>